Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pakkasnaaman pelastajat!

Tammikuun kovien pakkasten ja kuivan huoneilman myötä ainakin meikäläisen naamavärkki on kuivahtanut oikein kunnolla ja kasvoille on ilmaantunut jopa hilseileviä läikkiä. Siispä kaivelin kosmetiikkajemmoistani kaikista parhaat tuotteet pakkasnaamalle ja näillä onkin menty nyt jo muutama viikko.

1. LUMENE Sensitive Touch-kasvonaamio on osoittautunut kerrassaan huikeaksi talvituotteeksi. Naamiota levitetään kasvoille ja minun iho ainakin imaisee tuotteen aivan kokonaan itseensä. Olen itse käyttänyt naamiota noin kerran tai pari viikossa ja sitä ei tarvitse siis ollenkaan huuhtoa, vaan sen voi jättää imeytymään vaikka koko illaksi. Tunne kasvoilla naamion jälkeen on hiukan viileä, mutta ennenkaikkea kosteutettu.

2. Kuivalle iholle sopiva puhdistustuote on Nivean uusi herkälle iholle sopiva hajusteeton ja väriaineeton Micellar 3 in 1 puhdistusvesi, joka lupaa poistaa iholta meikit, mutta myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tätä en ole vielä ehtinyt korkkaamaan, mutta ainakin odotukset ovat kovat!

3. Cicaplast Baume B5 puolestaan sopii juuri niille ihon kuiville kohdille ja olenkin levittänyt tuotetta paikallishoitona kuivaa ihoa rauhoittamaan.

4. Nivea Sensitive Day Cream-päivävoide on parin viikon käytön perusteella ollut oikein passeli talvi-ihon kosteuttaja. Minähän en yleensä käytä päivävoidetta ollenkaan, mutta näin pakkasella on pakko turvautua päivittäin myös tähän.

5. Lumenen Sensitive Touch SOS-huulirasva, jota tätäkin voi halutessaan käyttää suoraan ihon kuiviin kohtiin, on vakiintunut yöpöytäni lemppariksi. Sipaisen tätä aina yötä vasten huulille ja kyllä muuten pysyvät kosteutettuina myös näin kovilla pakkasilla.

Näillä tehotuotteilla selviän ainakin minä kovien pakkasten aiheuttaman kuivan naamani kanssa! 
Mitäs tuotteita siellä pakkasella suositaan? 🙂
Tuotteet blogin kautta saatu.
0

0 Comment

 1. Kiitos Mimmi! ♥ Mulla ei oo ollu minkäänlaisia iho-ongelmia sitten teini-iän, mutta yhtäkkiä mullekin on ilmestyny naamaan kuiva läntti enkä oikeen tienny mitä muuta tekis kun tukehduttais sen Bepantheniin iltasin ennen nukkumaanmenoa (ei muuten toimi) 😀 Sun listalta löyty pari juttua joita on pakko kokeilla!

  0
  1. Hyvä Naatti, jos löyty joku hyvä! Tuo naamio etenkin on ihaaaana! <3 Samoin huulirasva, joka käy muuallekin!

   0
 2. ähh.. vaikka vaikuttaa hyvältä, ei mitään mun ongelmaan sopivaa 🙁 kun koko jalat ja kädet pitäis saada kosteutta. lievä Psoriasis ei asiaa ainakaan auta ne hilseile pahasti kuivalla iholla. Nivean suihkussa käytttävä kostausvoide kyllä auttaa suurimmalta osalta sillon kuin sen jaksaa levittää. Pitäisi siinäkin asiassa skarpata.

  0
  1. Joo, voi kuule, kroppahommat tulossa sitten vielä erikseen! Mulla on se sama Nivean suihkussa käytettävä kosteusvoide, se on kyllä hyvä! 🙂 Mitä normaalisti käytät iholle? Ootko kokeillu öljyjä?

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM