Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Saturday

Lauantaina Matti haki minut Vantaalta ja köröteltiin vielä kyläilemään Espooseen, jossa vierähtikin aikaa siihen malliin, että aurinko paineli jo mailleen. Asuna minulla oli samat varusteet, jotka päällä olin lähtenyt perjantaina yökylään ja tyttöjen iltaa viettämään. Joku tuossa viimeviikolla kommenteissa epäili nahkaleggareiden sopivuutta plussakokoiselle, mutta itse olen ainakin viihtynyt omissani oikein hyvin, eikä nuo mielestäni pöllömmältä näytä vähän tukevammissa jaloissakaan!

Pipo / Beanie American Apparell – Neule / Cardigan Junarose (XL) – Tunika / Tunic Finnwear + (XL) – Nahkaleggarit / Leggings Primark (UK20) – Saappaat / Boots UGG (40) 

Ei varmaan yllätä, että karahdin heti syväjäähän, kun riisuin takin näitä kuvia varten ja unohdin näköjään piponkin päähän kylmissäni. No tämmöstä tämä on ”muotibloggaajan” talvinen arki… Asukuvien jälkeen suunnattiin vielä Matin vanhemmille syömään ja sainpa Matin äidillä korjauksessa olleen Steve Maddenin takin takaisin ja nyt vetoketju on entistä ehompi, jes!

Tänään aamusta eksyin ekaa kertaa pitkään aikaan selailemaan muutamat nettikaupat läpi ja tekisi mieli laittaa muutama juttu jopa tilaukseen. Ehkäpä maltan kuitenkin mieleni, en taida nimittäin tarvita yhtikäs mitään! Sensijaan voisin koota muutaman trendin tännekin, jotka meinaavat vähän kutkutella…

Huomenna onkin sitten pitkästä aikaa ohjelmassa pukeutumisneuvojakoulua! 🙂

Tunika, neule ja UGGit blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Hyvältä näyttää Mimmi!!!! Mua heti alkoi ärsyttämään tollanen ”ei sovi plussakokoiselle”-kakka-. Jotenkin tuntuu ettei itseään saisi tuoda esille.mKatsokaa hyvät ihmiset esim. Gaby Freshin, Passion Jonesin tai Tess Munsterin kuvia; aika harva ”normaalikokoinen”kaan näyttää yhtä hyvältä.

  0
  1. Kiitos kiitos. Äläpä muuta viserrä! 😉

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Todellakin sopii nahkaleggarit sulle! Ja täytyy sanoa, että toi neuletakin väri sopii sulle ku nenä päähän :–) Rakastan noita olkahilejuttuja!!

  0
  1. Joo, kiitos, ne on ihan niittejä siinä olalla! Aikasta jees! 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Olet kyllä upea! 🙂 itsekin tykkäisin kovasti nahkaleggareista ja omistankin yhdet, mutta ihan täydellisiä ei ole tullut vastaan, nuo omani kun ovat ehkä sentin pari liian lyhyet, niin ovat jääneet vähälle käytölle. miksi, oi miksi on niin vaikea löytää sopivia housuja.. -susann

  0
  1. Kiitos kovasti Susann! Samaa oon ite miettinyt… Ehkä syy on siinä, että kun me pyöreetkään ei olla aina samasta puusta veistettyjä, vaan löytyy erilaisia vartalomalleja 🙂

   0
 4. Ihania asukuvia ja rakastuin noihin sun legginseihin! 😀 Satutko tietämää, että löytääköhän ton tyyppisiä plussakoossa mistään täältä Suomesta sillee suht edullisesti? :3

  0
  1. Kiitti! En oo kyllä ite törmännyt. Nuo oli siis Lontoosta Primarkista 7 puntaa! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM