Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD : -15°C

Voi pojat! Ei mennyt eilinen ihan putkeen. Aloitin aamun löytämällä päästäni ekan harmaan hiuksen (tai siis sen parin sentin mittaisen pätkän hiuksen värjäämätöntä tyveä), näkemällä muutaman minuutin ajan varsin mielenkiintoisia sahalaitakuvioita näkökenttäni oikeassa laidassa (ei, minulla ei ainakaan toistaiseksi ole migreeniä) ja hajottamalla talvitakkini vetskarin (jäin takin remmistä kiinni penkin kahvaan bussissa ja koko vetskari meni siinä rytäkässä rikki, jee :D).

Päivä parani onneksi edetessään, kun kipitin bussista ulos Kampissa ja jatkoin tutustumaan urheiluvaatteiden ihmeelliseen maailmaan erään pressipäivävierailun merkeissä. Tarkoituksena oli tuon visiitin jälkeen suunnata tekemään vielä muutama muu työhomma, mutta Jenni kysäisi haluaisinko tulla pikaisesti teelle. Suunnitelmat muuttuivat lennossa ja kohta huomasinkin istuvani höyryävä teekupponen kädessä Jennin sohvalla, josta jatkoimmekin sujuvasti myöhäiselle lounaalle ja tajusin vasta puoli kahdeksan aikaan illalla(!) käppäileväni takaisin kohti Kampin bussiterminaalia. No, jäipähän tänään ne suunnitellut työt tekemättä, mutta meitä lusmuja oli sentään kaksi ja meillä oli kyllä tosi mukavaa!

Jenni nappasi muutaman kuvan ennen spontaania päätöstäni suunnata loppupäiväksi Forumin sijasta juoruilemaan. Kuvissa aurinko paistoi, pakkanen oli laskenut aamusta jo asteen verran ja koko päivä oli vielä tuntemattomana edessä. Ja kiva päivä muuten olikin!

Pipo / Beanie American Apparell – Huppuhuivi / Scarf Uhana Design – Takki / Jacket 2ndhand (NewLook UK22) – Lapaset / Mittens Monki – Kassi / Bag Weekday – Hame / Skirt F21+ (3XL) – Leggings New Look (UK22) – Saappaat / Boots UGG (40) 

Lapaset blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  hei! en tiedä onko tätä ongelmaa kellään muulla, mutta mulla nuo sun tekstit ei jotenkin asetu ja välillä on sanoja jotenkin kummallisesti päällekkäin? tätä samaa ei oo kenenkään muun blogissa:o

  0
  1. Onko kyseessä Chromen selain? Muutama muukin on sanonut! Mulla itellä näkyy kaikki aivan normaalisti Macilla Chromella, Safarilla ja Firefoxilla, joten en oikein osaa tehdä mitään muutoksia mihinkään 🙁

   0
  2. mulla tekee samaa chromella 🙁

   0
  3. Ärsyttävää! Mulla tosiaan näkyy normaalisti kaikki ja kun en PC:tä omista, niin en pääse tsekkaamaan miltä sillä näyttää 🙁

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Voi miten lämpösen näköset hanskat!

  0
  1. Joo, ne on ihan huiput! 😀 Niissä lukee HELLO ja BYE! 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM