Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Neljä ruokakuvaa Instagramista!

Kuvaan aika harvoin ”kotiruokia” Instagramiin (@plusmimmi) vaikka kotona kokkaillaankin lähes päivittäin. Ehkä ne meidän luomukset ei oo aina niin kuvauksellisia ja muutenkin keittiöni on aikasta kokeileva. Usein salaatit ja muut lounaat raavitaan kasaan niistä jääkaapin antimista, vaikka tuntuu ja näyttää ensin että ”täällä ei oo mitään syötävää”. Poimin nyt neljä tammikuun Instagramtaltioinnin arvoista kotiruokaa tänne, täytyypä ehdottomasti alkaa helmikuussa enemmän kuvailemaan kotikokkailuja Instaan!

1. Kyseisen kuvan avocadotomaatti-ruisleivillä elelin loppuvuoden ja pari viikkoa tästäkin vuodesta. Niiiiin parhaita ja aivan älyttömän koukuttavia! Ite paahdan ruikkarin (jälkiuunipalat on kaikista parhaita), sipaisen päälle levitettä (jos sattuu olemaan, nyt sitä ei edes jääkaapissa ole), avocadon puolikas siivuiksi ja tomskut myös. Ripaus suolaa ja kunnolla pippuria. Namskis! Pakko varmaan ottaa kohta taas pitkästä aikaa pari leipää ja se on menoa taas sitten se!

2. Burgeri, joita on tehty jo useamman kerran. Saadaan vanhemmiltani aina meidän oman maatilan jauhelihaa ja siitä muotoilee pihvit näppärästi, paistaa ja maustaa ne samalla suolalla ja pippurilla. Tykätään eniten tuosta uudesta tummasta reissarista burgerileipänä ja väliin täytteitä sitten oman mielen mukaan. Mulla hampparista löytyy useimmiten siivu cheddaria, ananasrengas, salaattia ja turaus majoneesia.

3. Tämä kuva on Piukun luota, kun Piukku kokkasi meille kvinoaa ja grillattuja kasviksia (ohje täällä). Ihan ehtaa kasvismättöä siis ja tätä on tehty sittemmin myös täällä kotosalla. On uponnut oikein loistavasti myös Mattiin, joka yleensä vannoo liharuokien nimeen (miehet…).

4. Uuniperuna, joka ilmeisesti maistuisi myös Jykälle! Tehtiin yhtenä päivänä satsi uuniperunoita ja kolmea erilaista täytettä. Tässä etualan soossissa taisi olla Aura-juustoa murennettuna, purkki ananaspaloja ja maustamatonta jugurttia + pippuria ja suolaa. Taaemmassa puolestaan jauhelihaa, paprikaa paloina, mausteita ja pippurinmakuista Creme Bonjour cuisinea. Älyttömän hyvää!

Minkäslaista arkiruokaa siellä puolen ruutua vedellään?
0

0 Comment

 1. Perheen yks suosikeista on tonnikalalasagne, eli peruslasagne, mutta tonnikalakastikkeella. Fetaa ja pikkuporkkanoita sekä parsakaalia paljon joukkoon, nams. Sitten meidän tytön lempparia on perunavelli (mun äidin reseptillä, eli punasta maitoa ja voita…) sekä iskän tekemät uunikyljykset. Kalaa syödään paljon, ja keittoja muutenkin. Erilaiset laatikkoruuat on näppäriä ja itse tehdyt jauhelihapihvit ja muusi. Tortilloita kaikenlaisilla täytekokoonpanoilla tulee vedettyä jonkin verran.

  0
  1. Nam, kuulostaa hyvältä. Meillä Matti vaan EI TYKKÄÄ tonnikalasta (paitsi jos ei tiedä että sitä on ruuassa, niin menee :D). Nyt tuli sitten nälkä…

   0
 2. Uuu! Kiitos vinkeistä, me testataan heti sunnuntaina ainakin kahta noista 🙂

  0
  1. Oho, mitäs testasitte? Tuliko hyviä? 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Ehdottomasti lisää ruokavinkkejä tulemaan. Tehtiin heti näitä kaikkia! Joskus on hirveän hankala keksiä mitä ruokaa tekisi kun ei aina hakua

  0
  1. Ihana! 🙂

   Niin pitäis itekin listata ruokia ihan listaan ja vois sitten kattoo että mikähän maistuis seuraavaksi, jotenkin tuntuu, että pää lyö tyhjää sillon kun pitäis miettiä mitä syödään seuraavaks! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM