Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesän 2014 aurinkolasimuotia!

Kävin tutustumassa kevään ja kesän tulevaan aurinkolasimuotiin tilaisuudessa, jossa esillä olivat mm. Dolce&Gabbanan, RayBanin, Voguen, Burberryn ja Pradan kevätuutuudet. Monet pokat miellyttivät omaa silmääni kovasti, tarjolla oli nimittäin etenkin värejä kaikissa sateenkaaren väreissä ja printtejä aina camo-kuosista leopardiin. Camo-kuosi aurinkolaseissa (ei kuitenkaan linsseissä, heh heh) oli itselleni aika uusi tuttavuus, varsinkin näiden ”merkkilasien” kehyksissä.

Olen saanut loppusyksystä RayBanilta lahjaksi Clubmaster-aurinkolasit taitettavilla kehyksillä, mutta olen päässyt käyttämään niitä vasta ainoastaan Pariisin reissullani. Täytyypä kaivaa lasit esiin näitä aurinkoisia talvipäiviä varten, sillä luonnollisesti silmät on hyvä suojata myös näin talvella.

Meillä on aurinkolasien metsästys käynnissä, lupasin nimittäin ostaa ihan kunnon lasit Matille synttärilahjaksi. Ilmeisesti mieleisin merkki olisi Oakley ja käytiinkin jo kerran sovittelukierroksella, mutta ei löydetty vielä sopivaa väritystä valmiista laseista. Ymmärtääkseni Oakleyn lasit saa itse tuunata mieleisikseen, joten täytynee perehtyä tähän pian, että saadaan lasit Thaimaan reissulle jo käyttöön!


Mitenkäs teillä, sijoitatteko ”merkkiarskoihin” vai hankitteko suosiolla edullisempia laseja?

0

0 Comment

 1. Ohhoi, nuo dimangi-Pradat ois niiiin mun lasit <3

  0
  1. Ne ois kyllä niiiin sun näköset! Valkosena? 😉

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Oooooooooh! Onkohan neidillä mitään tietoa,mistä voisin löytää noi täydelliset vaaleat kukka Dolce&Gabbanat? RAKKAUTTA! Miss J

  0
  1. Hmm… Ei ole tietoa, mutta kysytäänpäs! 🙂

   0
 3. Jeesus mikä taivas tuo olis ollut! Mua on vielä siunattu sen verta näpsäkän mallisella lärvillä että siihen tuntuu sopivan melkein minkä malliset lasit tahansa 😀

  0
  1. No äläpä! Hyvä ettet tullu tonne, oltais siellä vieläkin sovittelemassa 😉

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Vähänkö ihania noi kukalliset aurinkolasit! <3

  0
  1. Niin on! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM