Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kauneuspäivä Haikon Kartanossa

Mainitsin jo olleeni viime viikolla päiväretkellä Porvoossa ja vierailu Haikon kartanossa olikin minulle laatuaan ensimmäinen. Tutustuttiin matkalla bussissa oppaan johdolla kartanon vaiherikkaaseen historiaan ja perillä perehdyttiin tarkemmin Medik8-tuotesarjaan, jonka Haikko on ottanut hoitolansa valikoimiin. Päästiin nauttimaan myös lounasta Romanov-salissa, jossa oli kyllä kertakaikkiaan upeat puitteet! En yhtään ihmettele, että Haikon Kartano on suosittu juhlapaikka.

Varsinainen reissumme syy, eli Medik8 sarja, on vasta Suomeen rantautunut Englantilainen ihonhoitosarja, josta löytyy tehokkaita tuotteita ja korkealaatuisia raaka-aineita. Tuotteita tehostamaan käytetään mm. neulausta (rulla ja pyöreä neulauspää kuvan etualalla), jota olen itsekin testannut estenomi-kouluaikoina. Monet näistä tuotteista sisältävät jopa monta kertaa enemmän esimerkiksi c-vitamiinia kuin kilpailijansa, joten tuloksia luvataan jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Kuitenkin sarjasta löytyy mainioita tuotteita myös herkälle iholle ja esim. hoidossa tuotteet katsotaan aina oman ihotyypin tarpeiden mukaan. 

Päästiin seuraamaan sarjan oman kemistin työtä ja tutkimaan tarkemmin kuinka C-vitamiini reagoi tuotteessa. Tästä osiosta tuli ihan omat estenomikouluajat mieleen, meillä kun opintoihin kuului myös laboratoriossa työskentelyä ja valmistettiin siellä mitäpä muuta kuin kosmetiikkaa. Tekaisin koulussa itselleni labrakurssilla mm. vadelmantuoksuisen kasvovoiteen.

Kemian osuuden jälkeen lähdettiin kierrokselle Haikon Kartanon kylpylään, jossa seurattiin hoitohuoneissa tapahtuvia Medik8-hoitoja. Tällä kertaa ei ollut aikaa jäädä hoidettavaksi, vaikka olisi kyllä kelvannut hemmottelu ja päivätorkut siinä lounaan jälkeen…

Tässä ultraääntä apuna käyttäen imeytetään ihoon tuotteita.

Tässä puolestaan neulataan kasvoja. Ideana siis on, että iholle painetaan pienten neulojen avulla aivan todella minimalisia ”reikiä” joista haluttu tuote imeytyy paremmin ja syvemmälle ihoon. Kosmetiikkahan ei saa imeytyä verenkiertoon ja tosiaan mitään syviä pistoja ei tässä hoidossa ihoon tehdä, joten sitä ei kannata pelätä. 

Siellä minä kylpylän käytävällä aivan valmiina pötkähtämään hetkenä minä hyvänsä hoidettavaksi… 😉

Haikon kylpylä vaikuttaa pistäytymisen arvoiselta ja löytyypä tuolta myös mm. kylmähuone, jossa pakkasta on -110°C! Sotshiin lähtevät lumilautailijat olivat käyneet kuulemma totuttelemassa kylmyyteen tuolla. Eli eikun vaan tyttöporukalla poikia bongaamaan, harmi vaan, että siellä huippukylmässä huoneessa ollaan vaan pari minuuttia… 😉

Voisko joku esim. mennä Haikon Kartanossa naimisiin ja kutsua minutkin juhlimaan, niin pääsisin häihin ja samalla hoitoihin sekä spahan rentoutumaan? 
Lupaan uskaltautua samalla reissulla sitten myös tuonne kylmähuoneeseen!
0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM