Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Glitterkynnet

Kaivoin eilen illalla kutkuttavan jännittävän lätkämatsin aikana kynsilakkoja taas esille ja aloin siinä samalla lakkailemaan. Mullahan meinaa tulla hermoromahdus aina eilisen pelin kaltaisia jääkiekkopelejä seuratessa, joten parempi kehitellä vähän muutakin puuhaa siihen oheen…


Ekaa kertaa kynsille päätyi tuo Leighton Dennyn vihertävän turkoosi kynsilakka nimeltään Hypnotic (tässä kuvassa näyttää itse asiassa vähän liian vihertävältä), joka vilahti jo Kynsistudio Itämerellä-postauksessa. Tässä vaiheessa kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa.


Hypnoticin päälle levittelin vielä kaksi kerrosta joululomalla postilaatikkoon kolahtanutta Make Up Storen pinkillä, violetilla ja sinisellä isolla glitterillä varustettua kynsilakkaa nimeltään Susan. On ehkä vaikeinta kuvattavinta muuten tuo glitterlakka, tässä kuvassakin näyttää aivan mattaiselta, vaikka todellisuudessa on kyllä oikein säihkyvä.

Muutaman kerran tietysti törkkäsin kynteni jo siinä pelin tuoksinnassa johonkin ja jouduin korjailemaan lakkaa, tuo neljä kerrosta vaatii nimittäin kuivumiseen jo oman aikansa. No loppu hyvin, kaikki hyvin, lakka ehti kuivua ja Suomi voitti kultaa. Jee!

Kynsilakat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. This glitter is awesome <3

  Greetings from Poland :* Pati from amethystblog.pl

  0
  1. I love it too! 🙂

   Yours blog is awesome!!!

   0
 2. Yksi parhaista kavereista on nimeltään Susan ❤️

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM