Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Easy like Sunday morning!

Pitkään nukkumista ilman herätyskelloa, aamiaista, Maajussille morsianta (argh!), Californicationia Netflixistä ja höllöttelyä. Siitä on meidän sunnuntaiaamut tehty. Parasta näissä kotiaamuissa on se, että voi halutessaan katsoa vielä yhden jakson, tai täyttää toisenkin kroisantin, sillä mihinkään ei ole kiire. Mutta nyt loppuu höllöttely ja aletaan antamaan sotkulle kyytiä. Päivän syvälliset pohdinnat liittykööt jatkossa siihen minkä värinen pyykkikoneellinen pyöritetään seuraavaksi.

Rattoisaa sunnuntai-iltapäivää myös sinne! 

0

0 Comment

 1. Ihana ruttunaama siellä pienillä silmillä tuijottaa <3

  0
  1. On se vaan hurmuri <3

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Voi voi, tuota ruokavaliota. Kohta kolkuttelee diabetes ovella. Usko huviksesi, tiedän mistä puhun.

  0
  1. Hmm… Mielenkiintoinen kommentti. Käyn kyllä joka vuosi kilpirauhasen vajaatoiminnan takia mittauttamassa arvot ja ovat erittäin kunnossa 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  lol. Se että joku syö pekonia ja munia suununtaina, tarkoittaakin sitä että syö niitä aina. Ja vaikka söisikin, mitä sitten? Kenelle se kuuluu? Ja ihan samalla tavalla normaalipainosiilla, pekonia syömättömillä ihmisillä on diabetestä. Voi hellanlettas sentään.

  0
  1. Joo, täähän on mun joka-aamuinen aamiainen… Jonka palvelija tekee ja tuo sänkyyn… I WISH!

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Ylipaino on todella merkittävä roskatekijä diabetekseen. Ja ylipaino vaivaa tätä bloggaajaa ihan joka hetki, ei vain sunnuntaisin. Huonojen rasvjen ja hilareiden syöminen lisää myös diabetesriskiä, erityisesti ylipainosilla. Jos tämän bloggaajan ruokavalio olisi kunnossa, niin eihän tuollaista ylipainoakaan olisi kertynyt.Pelkällä sunnuntaiaamherkuttelulla ei tuollaista massaa kerätä.

  Ja kyllä, myös normaalipainoinen voi sairastua diabetekseen. Riski sairastumiseen on kuitenkin kymmeniä kertoja pienempi kuin lihavalla.

  Oman riskinsä sairastua voi kartoittaa täällä: http://www.diabetes.fi/diabetestietoa/diabeteksen_ehkaisy/riskitesti#quiz

  T

  0
  1. Minusta on aika todella surullista, että kiloni vaivaavat sinua näin paljon. Kannattaa keskittyä omaan elämään ja niihin oman elämän ”riskitekijöihin” ja jättää toisten ihmisten asioihin puuttuminen vähän vähemmälle. 🙂

   On todella surullista, että jotkut omasta mielestään ”paremmat” ihmiset kokevat velvollisuudekseen valistaa lihavaa ihmistä. Väittäisin, että moni lihava tietää erittäin tarkkaan ravinto-arvoiltaan mitä suuhunsa laittaa, jopa ”pakkomielteeksi” asti.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM