Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voihan Pariisi!

 

Vaikka Pariisin visiitti aina yhtä hyvä idea onkin, sotki tämä reissu meikän työkuviot sen verran lahjakkaasti, että alkuviikko on paikkailtu sitten viime viikon Pariisin reissun aiheuttamia tuhoja viettäen aikaa Helsingissä enemmän kuin laki sallii (tästä tuskin oikeesti on mitään lakia, mutta välillä toivoisin, että olis ;)). Voin kertoo, että parin tapahtuman järkkääminen Pariisista käsin on hieman haastavaa, mutta onneksi sain hommat organisoitua sähköpostilla ja jo alkuviikosta vietetyt tapahtumatkin menivät onneksi oikein hyvin. Huh!

Pariisi-postaukset ja ylipäätään kuvat odottavat vielä kiltisti muistikortilla, en ole ehtinyt niitäkään vielä siirtelemään koneelle tässä hässäkässä. Harmittaa, sillä Pariisista on kyllä luvassa vielä useampikin vinkki- ja fiilistelypostaus! No pääsette nauttimaan niistä vähän myöhemmin. Asiaan saattaa vaikuttaa myös se, että MacBook Airini on aivan ääriään myöten täynnä ja kuvia ei niin vaan koneelle siirrelläkään ilman, että suorittaa ensin tyhjennysoperaatiota ja karsintaa vanhoista kuvista… Ehkä pitäisi suosiolla siirtää kuvia ulkoiselle kovalevylle tai pöytäkoneelle, mutta kun se vie niin paljon aikaa, jota ei muka tällä hetkellä ole!

Maanantain vietin Helsingissä kooten goodie bageja ja viime hetken tapahtumajärjestelyjä hoidellen, tiistaina menin taas jo ysiksi Helsinkiin järjestämääni Forumin Lasten päivää organisoimaan. Päivällä piipahdin kotona (jos tätä tunti suuntaansa bussilla köröttelyä voi piipahdukseksi kutsua) ja palasin illaksi takaisin Helsinkiin The Soundsin keikalle. Keikalla meni tietysti puoleen yöhön ja eilen aamulla palaverit alkoivatkin jo yhdeltätoista, joten istuin jo kiltisti puoli kymmenen bussissa matkalla Helsinkiin. Kun eilen illalla ysin jälkeen avasin kodin oven, niin kyllä muuten väsytti! En edes jaksanut avata konetta oikeastaan koko loppuiltana (yhtä pikaista kuvien lähettelyoperaatiota lukuunottamatta), vaan painelin koiran kanssa ulos (oli muuten jäätävä -7°C keli) ja nukkumaan.

Tänään onneksi vietän kotitoimistopäivää (ja alla on 9h yöunet!) sekä kuron rästihommia kiinni. Tämän hetkinen TO DO-lista on kieltämättä aika massiivinen… Huomenna onkin sitten onneksi kokonaan vapaa, tosin joudun koulun puitteissa katsomaan oikein punakynän kanssa Linnan juhlat. 😀 Tänä vuonnahan pukukoodi poikkeaa edellisvuosista ja on Tumma puku, joten melko vapaata pukeutumista varmasti luvassa! Jänskättää ihan. Onneksi huomenna voi maata vaikka peiton alla sohvalla koko päivän tekemättä mitään. Aion sen itselleni sallia!Pari kuvaa Pariisista, jotka poimin yksitellen tuolta kameran muistikortin syövereistä. Voi uunissa kypsytetty camembert hunajalla ja pekaanipähkinöillä I MISS YOU! Eikä nuo Ladureen macaronsitkaan kyllä pahasti kakkoseksi jää! 😀

Mitäs sinne kuuluu? Alan vastaamaan nyt teidän jättämiin kommentteihin!

Aurinkolasit blogin kautta saatu.

 

0

0 Comment

  1. Anonyymi says: Vastaa

    Onkohan Lontoon shoppailuvinkit joskus tässä tulossa? Vai oletko jo postannut, mutta on vaan silmieni ohi mennyt? Suurena Lontoon ystävänä olen kieli pitkällä niitä täällä odotellut. 😉

    0
    1. Teen ne heti alkuvuodesta! Ei olla ehditty Hannan (kenen luona olin) kanssa Skypeilemään ja tarvitsen häneltä vähän konsultaatiota postaukseen 😀

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM