Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vinkki Pariisiin : Galeries Lafayettesin kattoterassi

Kuten eilisessä postauksessa jo mainostinkin, vietettiin monta tuntia Galeries Lafayette-tavaratalossa kierrellen. Kun liukuportaat oli kivuttu ylös asti, jatkuivat portaat vielä muutaman kerroksen verran ihan katolle saakka. Meille olikin tuota katolla pistäytymistä suositeltu ja kyllä muuten kannatti! Galeries Lafayettesin kattoterassilta kun on varsin komeat näkymät yli Pariisin kattojen ja pitihän sitä Eiffelinkin kanssa oikein poseerata. 🙂

Vimakan sään vuoksi tuolla ei kovinkaan montaa maisemien pällistelijää ollut, mutta silti muutama sissi veteli omia eväitä penkeillä istuen ja näkymää ihaillen. Voisin kuvitella, että oman croisantin nauttiminen ja auringosta nauttiminen tuolla kesken shoppailupäivän olisi varsin ihana juttu. Mikäli siis aurinko paistaisi ja lämpöasteet olisivat sen kymmenen paremmalla puolella… 😉 Onhan tuolla myös pieni kahvila, mutta hinnaston perusteella jäi kyllä meiltä ensi kertaan. Onneksi tuolla katolla pyörähtäminen on ihan ilmaista, mikäli siis selviää tavaratalon houkutusten läpi ensin ylös saakka!


Meikkis veteli ihan leopardina. Nuo lenkkarit olivat kyllä aivan nappivalinta Pariisin kaduille!

 Onkos joku teistä jo pistäytynyt tuolla? Eikö olekin upeat maisemat?!
0

0 Comment

  1. Ai että, kiitti vinkistä! Meidän maailmanympärysmatkamme päättyy pieneen Euroopan kiertueeseen ja Pariisi kuuluu sille rundille. Tuossa vaiheess rahat on varmasti tiukoilla, joten näistä ilmaisista vinkeistä olen enemmän kuin innoissani! (ja voi olla helppoa kävellä myös kaikkien houkuttelevien kauppojen ohitse, kun kukkaroa raottaessa sieltä luultavasti levähtää lentoon koiperhonen tai vastaava). Lisää vinkkejä toki otetaan vastaan! 🙂 Mainiota uutta vuotta!

    -Maiju ja maailma on sun

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM