Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Thaimaa täältä tullaan!

 

Huhuhuu, eilen mainitsin reissustapaluumasiksesta ja johan se illalla masis helpotti, kun bongasin Finnairilta edulliset suorat lennot Thaimaahan. Ollaan kytätty sopivia lentoja helmi-maaliskuun vaihteeseen jo pitkään ja reissuun lähdetään tällä kertaa koko meidän kuuden hengen perhe ja puolisot, eli yhteensä yhdeksän tyyppiä. Mitenkään yllärinä tämä reissu ei nyt tullut, vaikka tämä siltä saattaa vaikuttaa, eilen vaan sattui käymään lentojen suhteen hyvä tuuri.

Tarkoituksena on juhlistaa Thaimaassa äipän synttäreitä ja kokonaan uutta vuosikymmentä sekä viettää samalla pari viikkoa lomaa auringossa. Olen käynyt Thaimaassa viimeksi 2008 kaksi kertaa reppureissulla ja reissannut ympäriinsä mm. Koh Phanganilla, Phuketissa, Koh Phi Phillä, Bangkokissa, Koh Changilla, Krabilla jne., mutta tällä kertaa tarkoituksena on viettää hieman rauhallisempi loma ja vuokrata talo jostain Bangkokin lähettyviltä ja pysyä lähes koko loma siellä.

Reissuun lähdetään 27.2 ja palaillaan Suomeen 13.3. Ollaan mietitty talon vuokraamista esim. Hua Hinista tai Cha Amista reiluksi viikoksi 28.2-9.3, joten vuokrausvinkit jakoon, mikäli tuolla suunnilla olette taloja vuokrailleet tai muuten hengailleet. Tai mikäli joku kohde on vielä näitäkin parempi niin kuulisin niistäkin mielelläni ja toki muutkin Thaimaa-vinkit ovat tervetulleita. Toiveena meillä talon suhteen olisi nukkumapaikat yhdeksälle hengelle + oma allas. Eipä tuo rannan läheisyyskään pahitteeksi olisi ja jos johonkin kylään, jossa on ravintoloita yms. meininkiä on kävelymatka, on se aina plussaa. Mikään varsinainen biletyskohde ei paikan kuitenkaan tarvitse olla, sillä tarkoituksena on enemmänkin rentoutua kuin juhlia.

Yllä olevat kuvat ovat ekalta reissulta Thaimaasta vuoden 2008 alusta. Apua, siitäkin on jo kohta kuusi vuotta ja tuntuu, että vastahan tuolla tuli oltua! 😀 Näin se aika vaan vierii! Kyllä muuten taas jaksaa tämän pimeän talven läpi, kun tietää, että kolmen kuukauden päästä tähän aikaan saa vaan maata auringossa ja nauttia hyvästä ruuasta ja tietysti loistavasta oman perheen seurasta… 😉 Can’t wait!

Onkos teillä talven varalle reissuja suunnitteilla?

0

0 Comment

 1. Ulkomaan reissaaja says: Vastaa

  Mie oon aina löytänyt sopivan asunnon tai talon vuokralle ihan tori.fi kautta! Siellä on Suomalaisilla omistuksessa paljon kohteita ympäri maata ja hinnat on kuitenkin samaa luokkaa kohdemaan kanssa 🙂 Ulkomaan asunnot osiosta voi hakea. Suurena plussana on ollut se, että vuokraaja on ollut suomalainen ja heiltä on saanut vinkkejä paikallisista kohteista, jotka ei ole turistirysiä!

  0
 2. Meillä on vuokrattu talo just tuolta Hua Hinistä. 18.12 lähtö ja palaan 3.1. Alueen nimi taisi olla Chan Tha Gardens. Jotain linkkejä voin tarvittaessa antaa. Ja joulun jälkeen tarvittaessa lisäinfoo ja kuvaa (ainakin blogiini sitten viikon aikana tulossa) Jos tarve/kiinnostaa. Saa nähdä miten meijän loma menee 1,5w pojan kanssa ja Thaimaan levottomuuksien kanssa.

  0
 3. Ihana reissu varmasti tiedossa 🙂 Olen jonkun verran pyörinyt sekä Cha Amissa ett’ä Hua Hinissä, ja suosittelen jälkimmäistä. Hieman enemmän menoa (isompi kaupunki, kuitenkin rauhallinen) ja paremmat rannat.

  0
 4. Ihanaa loman odotusta 🙂 thaimaassa en ole koskaan käynyt. itse lähden kaverin kanssa toukokuussa krakovaan viikoksi. Suuri haave on vihdoin toteutumassa, toivottavasti pääsemme pyörähtämään myös slovakian puolella. On ihanaa varata ajoissa matkat niin selviää tän pimeän talven yli. Olitko sinä käynyt krakovassa? Vinkkejä, suosituksia? En löytänyt ainakaan postausta..

  0
 5. Eipä tullut mieleen, että tosiaan Tori.fi tarjoaa myös vuokra-asuntoja ulkomailta! Tytyy vilkaista 🙂 Kiitos vinkistä!

  0
 6. Voi, kuulostaa tosi hyvältä! 🙂 Aivan ihanaa lomaa, eiköhän kaikki suju kivasti!

  0
 7. Joo, samoin Matti on vieraillut aiemmin Cha Amissa ja Hua Hin näyttää nyt sitten tälle reissulle sopivammalta kohteelta 🙂

  0
 8. Kiitos! En malttaisi odottaa.

  Voi Krakova kuulostaa kivalta. En ole käynytkään Puolassa koskaan, joten en voi valitettavasti vinkkejä antaa. 🙂

  0
 9. Kun matkailu(kin) tuntuu tämänkin blogin pitäjän harrastuksiin kuuluvan, niin tutustupa/tutustukaa joskus Meriharakka-blogiin. Sen 100 maata -sivun kautta löytyy matkajuttuja jo aika monesta maasta – jos ei etusivulla olevat tuoreimmat matka-aiheiset jutut satu nappamaan 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM