Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paris part II

Vielä toinen ja viimeinen kuvapläjäys jouluisesta Pariisista. Ensimmäinen osa löytyykin täältä. Äippä halusi ottaa toisiksi viimeisenä päivänä kunnon turrebussin alle ja kierrättää meidät läpi kaikkien suurimpien nähtävyyksien. Sopi mulle. Keli oli jopa entisestään kylmentynyt, joten eipä paljon katottoman bussin kakkoskerroksessa istuskeltu. Sisällä sen sijaan oli ihan kiva istuskella kuulokkeista opastusta kuunnellen.

Hypättiin pois Riemukaarella, Eiffelillä (jonka huipulle ei tällä kertaa menty, koska on jo aiemmin käyty) ja Notre Damen Katedraalilla. Riemukaaren pysäkiltä käppäiltiin myös Laduréelle, josta postaan vielä oman postauksensa. Notre Damen stopilla mentiin syömään ensin sillan toisella puolella olevaan ravintolaan. Notre Damen vierailu oli itse asiassa osaltani jo kolmas, mutta siltikin viihdyin taas kerran kaunista kirkkoa ihaillen. Istuttiinkin hetki kirkonpenkeissä ilman hoppua, kunnes jatkettiin matkaa loput kiertoajelusta ja kiertelemään vielä muutamia kauppoja, kunnes raahauduttiin taas illalla hotellille.

Viimeisenä aamuna Pariisissa pakattiin kamat, luovutettiin huone ja jätettiin matkalaukut säilytykseen hotellille. Oltiin jätetty Louvressa käynti perjantai aamupäivälle ja hyvinhän tuonne mahtui Mona Lisaa katsomaan, vaikka tungosta toki oli. Napattiin muutamat kuvat minusta ja Mona Lisasta ja kierreltiin jonkun aikaa Louvressa ylipäätään. On se vaan älyttömän iso pytinki! Ja Mona Lisa aika vaatimaton ja yllättävän ”pitkän matkan” takana! 😀

Kun oltiin saatu taiteesta tarpeeksemme lähdettiin vielä shoppailemaan vielä viimeiset tuliaiset ja takaisin hotellille, josta sitten pikkubussilla kentälle. Meidän matka perjantai-iltapäivän ruuhkassa Orlyn kentälle kesti joku parisen tuntia ja olin jo jossain vaiheessa ihan hajalla, että ollaanko tässä nyt menossa edes oikealle kentälle ja ehditäänkö ylipäätään lennolle. No hyvin ehdittiin ja tiedetäänpä nyt sekin, että Orlyn kentällä ei ne shoppailumahdollisuudet ole mitkään huikeimmat.

Oli kyllä kiva reissu, toivottavasti pääsen Pariisiin pian uudemmankin kerran. Vaikka nyt sitten taas äipän kanssa! 🙂

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Hassua, just katselin omia Pariisin matkan kuvia huhtikuulta, ajattelin lukaista pari blogia ennen nukkumaan menoa ja lukea pitkästä aikaa myös sinun blogia. Ja mitä ihmettä, täälläkin on sivut Pariisia tulvillaan! Eikös tämä ole merkki siitä että pitäis taas varata reissua pidennetylle viikonlopulle, vai mitä? 😉

  -Arja-

  0
  1. Voi että, Pariisi on niiiin ihana! Tämä on todellakin merkki! 😉

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM