Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Junarose Bird Jeans

Historiallista. Farkut minulla jalassa! 😀

Viime kuussa valitsin Junaroselta ainoastaan nämä Bird-farkut (saan siis valita nettikaupasta pari tuotetta kuussa, koska olen heidän blogilähettiläs täällä Suomessa). Ihastuin etenkin farkkujen väriin, kulutukseen ja pitkästä aikaa matalaan vyötäröön, joten tilasin housut pari kokoa isompana. Ajattelin, että näistä voisi saada näin kivat löysemmät, jopa vähän boyfriend-henkiset. No farkut olivatkin yllättävän pientä kokoa (jos plussamalliston vaatteista voi näin sanoa) ja eivät loppupeleissä olleet ihan niin löysät, mitä olisin toivonut. No päivän mittaan ne onneksi antoivat vähän periksi, jolloin tuli heti rennompi fiilis.

Minulle olisi näistä mennyt kokoa pienempikin, jolloin olisivat olleet varmasti kivan slimmit, mutta mennään nyt näillä. Junarosen housuissa koot heittelevät muuten aikasta paljon ja nämä olivat ekat ”pienemmät” joita testasin, joten suosittelen sovittamaan. Useimmista merkin housuista mulle menee nimittäin koko 48 tai 50, mutta näistä jalassa on koko 54.

Neule / Cardigan DKNY (M/L)
Tunika / Tunic Lindex Generous (XL)
Farkut / Jeans Junarose (54)
Laukku / Bag MBMJ (karvahäntä Urban Outfitters)
Saappaat / Boots Zalando

Mitäpäs tuumaatte pitkästä aikaa farkkuasusta? 🙂 

Tunika, farkut ja saappaat blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

 1. Ihanat farkut! Passaa sulle tosi hyvin. Mistäköhän näitä voisi katsella? Oulusta tuskin mistään saa, mutta jostain nettikaupasta ehkä.

  Sari

  0
  1. Junarosen omasta nettikaupasta ainakin. http://www.junarose.com

   0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Sopii sulle tosi hyvin. En tiijä johtuuko kuvista mutta kivasti hoikentaa jalkoja. =) En kyll itse uskalla tilata jos noin outo mitotus. Jos sattuis tulemaan vastaan ni vois kyllä kokeilla. Yleensä en farkuista välitä mutta mun lempparihousut on tällä hetkellä farkut.

  emmma

  0
  1. Mulla on aika kapoiset jalat, kameran linssi ainakin on tuo 50mm, joka ei ainakaan hoikenna :DD Joo, suosittelen kyllä kokeilemaan jos eteen sattuu!

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  oot kyl niin nätti! ja ihana paita :))

  0
  1. Voi kiitos! 🙂 Kunnon pitsipaita piristää välillä 😉

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Junarosen farkut tosi kivoja.mulla toisinpäin sain tilata koko 44 vaikka normaalisti 48.mutta palautus tosi simppeli,ja minä en ole todellakaan se innokkain palauttaja 🙂

  0
  1. Hei hyvä kuulla, että palautus sujui näppärästi! Mullakin meni joistain niistä housuista 46 (oon 48-50 kokoo normaalisti), mut nää oli niin jähmeet ja jännät, että ei ois kyllä varmaan mennyt kokoo 50 pienempi! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM