Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Grey & Pleather

Kukaan asukuvallisia blogeja lukeva tuskin välttyy talvella valonpuutevalitukselta ja yhdynpä nyt minäkin siihen, vaikka en normaalisti valittaa täällä blogissa jaksakaan. Sanonpa vaan, että harmittaa. Nimittäin tuo valottomuus tai oikeastaan se, että valoa on saatavilla vain muutaman tunnin ajan päivässä, jolloin ei tietenkään itse ole asukuvavalmiudessa. Pyrkimys laadukkaisiin blogikuviin unohtuu tällä menolla aika äkkiä. No koitetaan kestää, kai nämä rakeiset ja pimeät asukuvat on parempaa kun ei mitään? 🙂 Ja niille jotka eivät diggaile asukuvista, talvi tuo täällä Suomessa aina automaattisesti taukoa, tai ainakin haastetta, hommaan!

Tämän asun haluan jakaa kaikesta huolimatta, sillä olen niin kovin ihastunut tuohon Junarosen t-paitaan, jossa siis on nahkapaloilla somistettu kaulus. Antaa mielestäni kivan säväyksen ja jujun tuohon muuten perusharmaaseen paitaan. Toisena yksityiskohtana paidassa on myös takana vetskari. Itse haaveilen juuri tuon paidan harmaista Junarosen nettikauppaan ilmaantuneista housuista, eikä tuo netistä löytyvä mekkokaan hassumpi ilmestys ole. Harkitaan harkitaan! Itse sain paidan jo joku aika sitten ja sen pitäisikin tulla myyntiin ymmärtääkseni aivan näillä näppäimillä.

T-paita / T-shirt JUNAROSE (M)
Hame / Skirt New Look Inspire (UK22)
Neule / Cardigan  Gina Tricot (XXL)
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots Zalando (41)

Tänään olisi taas yhdet pikkujoulut, tosin ilta taitaa mennä ihan rauhallisissa merkeissä hyvän ruuan parissa. En valita! 🙂

T-paita ja saappaat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Heissan!
  Olet varmaa kyl tääl blogin puolella joskus maininnut että mistä tota Junarose merkkiä voi ostaa, mutta kyselen silti 😀 En oikee mielläni tilaile mistää ulkomaalasilta sivuilta mitään ja kaikkee kivaa merkiltä löytyy ni olis iha mukava päästä testailemaan että miten ne omaan varteen sopii. Lähinnä tuo palautus prosessi niissä ärsyttää ku ohjeet on aina englanniksi ja vaikka oma enkku nyt on iha hyvä niin silti epävarmuus iskee. Saako sitä mistää muualta ku jostai Helsingistä? Itellä ei ole mitään mahollisuuksia Poria isompaan paikkaan päästä.. 🙁 Voisitko mahdollisesti tehdä tilaus ohjeen sinnekkin? 🙂

  0
  1. Junarosee saa Vero Modan myymälöistä Kampista, Jumbosta, Porista (ICCO), Ideaparkista ja Vaasasta 🙂 Käyhän sovittelemassa!

   0
 2. Hah – kerrankin sattui niin, että juuri mietin huomista asua ja kuvaasi katsoessani se asettui kohdalleen – ostin äskettäin tunikapituisen harmaan t-paidan ja mustien kapeiden trikoohousujen ja mustan tuollaisen avonaisen neuleen kanssa se taitaa mennä hyvin ”kasaan” – kiitos inspiksestä!

  0
  1. Hei loistavaa! Asu kuulostaa ainakin kivalta 🙂

   0
 3. Onpa kyllä ihana paita. 🙂

  0
  1. Kiitos. Ihastuin siihen myöskin 🙂

   0
 4. Anonymous says: Vastaa

  Noista piruetin leggareista kysyisin sellasta et mitä materiaalia ne sulla on? Ajattelin tilata itselle mut mietin et mitkä otan. Ovatko ne kestävät (mulla yleensä sisäreisistä menee rikki)

  0
  1. Kestävät ihan törkeen hyvin (ekat kesti 2v hyvänä), joten todellakin joka pennin arvoiset! Mulla on se paksumpi matsku, olisko suplex nimi, eli ovat ”talvileggarit” 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM