Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#MUOTD

Jes, viimeiset lahjat ostettu! Vielä kun joku paketois nuo kaikki… Matti itseasiassa suoritti eilen tiukkaa paketointia teippikoneen (just sen, jossa teippi on sitä 5cm leveetä ja jolla saa niitä julisteita seinään) ja omintakeisen paketointitekniikan kera. Minä nauroin vieressä. No enää ei naurata, huomenna kun pitäisi käydä viemässä lahjoja ympäriinsä, joten paketit pitäisi saada kuntoon ja lauantaina kaasutella sitten kohti Savoa. Illasta olisi lauantaina tarkoituksena valloittaa Kuopion yöelämä vielä viimeisten pikkujoulujen muodossa ja sunnuntaina edetä sitten mökille ja porukoille joulun viettoon.

Otin äsken pari kuvaa päivän naamasta ja meikistä, joka päällä olen hiihdellyt menemään aamusta asti tuolla vesisateessa, joka muuttui jossain vaiheessa räntäsateeksi. Joskus vetelin menemään useinkin arkena tällälailla yhden luomivärin tekniikalla, bravuurini oli se jadenvihreä, mutta nyt taas hetkeen en ole näin tummia luomivärejä arkena käyttänyt. Tuo Too Facedin luomiväri on muuten luonnossa vieläkin intensiivisemmän tummansininen ja kimaltava.

Hajotin sitten äsken nuo uudet lempparikorvikseni, jotka ostin about kuukausi sitten kahdella eurolla Gina Tricotista. Onneksi on poikaystävä, joka lupasi kolvata ne kuntoon, kun itse jo masentelin ja olin heittämässä koko korviksia roskiin.

Nyt sinne paketointipuuhiin!

Onko siellä jo paketit valmiina? 🙂 

0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Olet kaunis!

  0
 2. Anonymous says: Vastaa

  Oi oletpa kaunis 🙂

  0
  1. Voi kiitos 🙂

   0
 3. Anonymous says: Vastaa

  Ompas makeet korvikset! 🙂 Ei nyt liity millään lailla tähän postaukseen, mutta onko sulla tietoa kuinka leveät on new lookin saappaiden varret? Siis nuiden paksupohkeisille tarkotettujen. 😀 Mietin tässä, että tohtisko sieltä tilata kun ei missään näy varsien leveyttä..

  0
  1. No äläpä! Harmi että hajosivat, mutta toivottavasti poikaystävä korjaa, kun kerran lupasi…

   En osaa valitettavasti sanoa niistä varsista sen kummemmin, kun en ole koskaan moisia tilaillut. Luulisi, että niistä löytyisi joku mittataulukko sivuilta? :O

   0
 4. Hmmm.. Jos valehtelisin sanoisin että kaikki lahjat on ostettu ja paketoitu… mutta kun pyrin rehellisyyteen… en ole ostanut kuin kaksi joululahjaa ja kaikki muut hoituu maanantaina kahdessa tunnissa… pakkaan näitä sitten paniikissa 4,5h bussissa matkalla jyväskylään! 😀 (psst hiukan nauroin tolla voimateipillä paketoinnille).. Ihanaa joulua! <3

  0
  1. Haa! Toivottavasti sait lahjarumban kunnialla loppuun. Onneksi se ei oo niin justiinsa 😉

   0
 5. Anonymous says: Vastaa

  sain viimein eilen pakettiin viimeisetkin lahjat! meillä on iso suku, joten tämä on lähes verrattavissa johonkin urheilusuoritukseen.. mutta vitsi sentään, mikä fiilis, kun paketit on perille toimittamista vaille valmiit. 🙂 kivan väristä tuo sinun luomiväri, sopii todella hyvin 🙂

  0
  1. No huh! Mahtavaa.

   Tykkäilen itsekin siitä kovasti. Väriä oli vaan tosi hankala taltioida kuvaan :/

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM