Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Merry Xmas!

Jouluiset terveiset täältä vanhempieni punaiselta kulmasohvalta, jonne olen hautautunut taas kerran pienehköjen torttu ja rocky road-övereiden jälkeen!

Aamulla siirryttiin mökiltä Matin ja sisarusteni kanssa joulupuurolle tänne vanhemmilleni, katsottiin lumiukko sekä joulurauhan julistus ja hurautettiin haudoille ja joulukirkkoon. Kirkon jälkeen sitten kahviteltiin ja nyt sulatellaan sohvalla! Kuuden aikaan olisi ohjelmassa sitten jouluillallinen, jonka jälkeen jaetaan ja availlaan lahjat, kuten joka vuosi. Niin ja tietty leikitään lahjoilla, tosin tätä ei ole tainnut tapahtua enää pariin vuoteen, vaan yleensä loppuilta katotaan jotain leffaa, joka kenties on paperista kuoriutunut, tai pelaillaan lautapelejä. Nämä jokavuotiset rutiinit ja tämä tekemättömyys tekevät muuten tähän väliin todella hyvää!

Rauhaisaa joulua teille kaikille! 😉 

Kortit tilattu Ifolorilta blogin kautta saadulla lahjakortilla. 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM