Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kynsistudio Itämerellä

Olen pari kertaa aiemminkin maininnut, kuinka minulla ja siskollani on aina tapana lakkailla kynsiä kun tavataan, joten toki olin pakannut kasan kynsilakkoja mukaan myös muutama viikko sitten reissatulle laivareissullemme. Kun pojat lähtivät alkuillasta istumaan kuppilaan, niin me tytötpä leviteltiin kynsilakat pitkin hytin pöytää ja alettiin hommiin! Siinä kynsien laittelun lomassa tuli vaihdettua kuulumiset oikein kätevästi.

Tällä hetkellä kynsilakoissa kovin trendi ovat ehdottomasti kaikenlaiset glitterit, huitulat, röpelöt ja minkälaiset tahansa tekstuurit kynnen pinnalla.  Aluslakan on lupa olla neutraali, kunhan muistaa laittaa päälle jotain ihanaa päällyslakkaa. Tuntuu, että kynsilakoilla saa nyt hullutella oikein luvan kanssa, mitä ihmeellisemmät kynnet, sitä parempi! Käy mulle! 🙂


Mukana laivalla oli Essien Luxeffects-lakoista sinisin ja pinkein glitterein varustellut Stroke of Brilliance sekä a Cut Above. Lisäksi olin pakannut matkaan puuterisen pinkin Eternal Optimist-lakan, joka soveltuu mainiosti vaikka kumman tahansa noista alle.


Lumenelta hiljattain kauppoihin saapuneista Diamond-glitterpäällyslakoista olin ottanut mukaan valkoisen (46), punaisen (47) ja hopean (48). Ihastuttiin molemmat siskon kanssa erityisesti tuohon valkoiseen, joka toimi ihan älyttömän hyvin joko tumman tai vaalean kynsilakan kaverina.


AVONin kynsilakat eivät tätä ennen olleetkaan minulle tuttuja, mutta tuo magneettilakka oli ainakin oikein positiivinen yllätys. Lakkaa levitetään siis kynnelle ja ihan kynnen pinnan tuntumaan viedään magneetti (tuli tuossa mukana), joka muodostaa kynnelle kuvion. Vaatii hieman harjoittelua ja nopeutta, mutta kynsistä tulee kyllä kovin kivat! AVONin lisäksi minulle kokonaan uusi merkkituttavuus oli tuo Leighton Denny, jonka lakka Hypnotic jatkaa värinsä puolesta paljon tänä syksynä tykkäämälläni öljy-linjalla.


Myös jo aiemmin syksyllä saamani (ja kertaalleen jo lukijan minulle suosittelemat) Lumenen mattaiset  ”hiekkalakat” (42 Sand Storm ja 41 Golden Sand) olivat mukana . Nuo kuivuvat ihan tajuttoman nopeasti ja muodostavat kynnelle ”hiekkaisan” pinnan. Pysyvät myös kynnellä kuin tauti ja tietysti varjopuolena lakan poistaminen ei ole mikään nopein juttu… Varmasti syksyn käytetyimmät lakat osaltani!


Vähän perinteisempien  lakkojen lisäksi olin napannut mukaan ProNailsin Fluffs to puff-paketin, jolla olisi saanut kynteen pehmeän pinnan, mutta tämä samettipinnan muodostaminen kynnelle jäi tällä kertaa kokonaan kokeilematta. Täytynee testata vaikka jouluksi…


Siskon överiglitterikynnet! 😀


Tässä näkyy hyvin tuon AVONin magneettilakan kuvio. Aika makee!


Aikamme leikiteltyämme poistettiin lakat ja vedettiin pohjalle puuteripinkki Essien Eternal Optimist ja sen kaveriksi Lumenen valkoinen (46) päällyslakka. Siskolle tuli tosi kauniin talviset kynnet!

Minä puolestaan lakkasin kynteni ProNailsin paketin viininpunaisella ja sudin päälle vielä samaa Lumenen päällyslakkaa kuin sisko. Tykkään kovasti tästäkin versiosta!

Mikä näistä on sinun suosikki? 

Kaikki kynsilakat blogin kautta saatu. 

0

0 Comment

 1. noi on kaikki tosi ihania! 🙂

  0
  1. Oon samaa mieltä 😀

   0
 2. Noi Lumenen lakat näyttää kyllä ihanilta 🙂 Tänä syksynä ovat onnistuneet sillä saralla ihan huikeasti!

  Emmi L.

  0
  1. Äläpä! Pysyvät myös ihan törkeen hyvin 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM