Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulukuun LivBoxin sisältö + alekoodi !

Joulukuun LivBox putkahti postilaatikkoon viime viikolla ja samaan syssyyn kinusin teille LivBox alekoodin (mimminlahja), jolla saatte tilattua itsellenne (tai vaikka lahjaksi) boxin hieman normaalihintaa (-25%) edullisemmin. Olkoon tämä nyt sitten vaikka joululahjani minulta teille! Itse en joulukalenteria tai mitään muutakaan tänä(kään) jouluna jaksanut tänne blogiin väkertää, isot propsit niille, jotka näin tekevät. More To Love:n ekana vuonna me se tehtiin ja huh huh mikä homma!

Mikäli tuo LivBox ei ole ennestään tuttu, niin se on siis yllätyslaatikko täynnä kosmetiikkaa, joka saapuu tilaajilleen postitse kerran kuussa. Tarkoituksena on päästä kokeilemaan monipuolisesti tuotteita, joita ei ehkä muuten tulisi kokeiltua. Kerrassaan huikea konsepti ja näin vuoden jälkeen on kiva huomata, että ilmeisen moni teistäkin on tähän kosmetiikkaboksiin ja sen sisältöön tykästynyt! 

Joulukuun boksi piti sisällään tuotteita päästä varpaisiin, itse testasin jo heti tuota couperosa-iholle tarkoitettua voidetta sekä Katy Perryn tuoksunäytettä. En myöskään malta odottaa, että pääsen kokeilemaan nuo kynsitarrat ja jouluisena extrayllärinä saapuneen suklaalusikan, nam!

Kertauksena vielä, koodilla mimminlahja saat siis 25% alennuksen kaikista LivBoxin tilausmuodoista ja koodi on voimassa tämän vuoden loppuun saakka. Pankaahan tilaten, tämä on varsin mainio lahjaidis myös vaikka siskolle, äidille tai jopa mummolle! 🙂


Tuleeko sinulle jo LivBox tai oletko tilannut? Mitä olet tykännyt? 🙂
0

0 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Höh! Livboxin vakiotilaajana juuri pari päivää sitten pitkin hampain uusin tilaukseni. Olisi tuo alennuskoodi tullut tarpeeseen 🙁

  0
  1. No näinpä tietysti! No ens kerralla sitten 🙂

   0
 2. Olen tästä jo pitkään haaveillut! Tilasin omani nyt sitten tällä sinun koodilla, ja kerralla kolmeksi kuukaudeksi 🙂 helmikuuta odotellessa!

  0
 3. Tilannut heti alusta asti 🙂 Ja olen ollut muutamaa hutituotetta lukuunottamatta todella tyytyväinen. Tästä joulukuun boksista olisi ollut ihana saada seepra(?)kuvioisten kynsitarrojen sijaan nuo pastellitimanttiset, mutta omat saadutkin päätyi työkamuystävän käyttöön 🙂

  0
  1. Joo, toivottavasti laatu pysyy korkealla jatkossakin!

   Minä en oo vielä kokeillut noita seeproja, täytynee testata…

   0
 4. Jos ottaa tuolla koodilla ton 1 kk jatkuvan tilauksen, niin tuleeko ainoastaan toi ensimmäinen boksi tolla halvemmalla hinnalla ja myöhemmät sitten normaalihinnalla?

  0
  1. Hmm… Minä ajattelisin, että kaikki sillä edullisemmalla hinnalla, mutta en uskalla mennä vannomaan!

   0
 5. Hei! Koitin juuri tilata tuolla koodilla, mutta se ei toiminutkaan??? Onko se vielä vuoden loppuun kuitenkin voimassa?

  0
  1. Whaaat… Pitäis olla toiminnassa 31.12 saakka!

   0
 6. Anonymous says: Vastaa

  Oiskohan sinulla vielä livboxiin jonkinlaista alekoodia ^^ ?

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM