Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Curvy Kate – Daily Boost

 

Kerroin käyneeni Plus Londonissa bra fittingissä Curvy Katen pisteellä ja sen jälkeenhän laitoin samantien liivit tilaukseen. Nyt olen käyttänyt näitä Daily Boost-mallisia liivejä parin viikon ajan ja ovat muuten tosi hyvät. Taidan haluta samaa mallia eri värisenäkin. Vai uskaltautuisinkohan tilaamaan suoraan jonkun muun malliset?

Katselin tuolta sivuilta, niin Suomesta Curvy Katea saa ainakin Funky Ladysta ja Lumingerie-nettikaupasta, täytynee pistäytyä siis Forumin myymälässä sovittelemassa niitä muitakin malleja, josko istuisivat yhtä hyvin kuin nämä. Curvy Katesta tais tulla just heittämällä mun uusin rintsikkamerkkilemppari…

Onko teillä kokemuksia Curvy Katen alusvaatteista?

0

0 Comment

 1. Itse tilaan Curvy Kate -liivini Figleavesistä, koska ne ovat sieltä tilattuna hieman halvempia. 🙂 Parhaat rintaliivit ikinä, saapahan nääkin pallerot kunnon tuen. 😀

  0
 2. Ei ole kokemusta, mutta myös Stockmann myy Curvy Katea.

  0
 3. Johanna82 says: Vastaa

  Olen itse tilannut lovebras.com osoitteesta Curvy Kate liivejä ja kovasti tykännyt, useammastakin mallista. Lisäksi tuo sivusto yllätti positiivisesti – reilu viikko meni ja kotipostiluukusta tipahti paketti. 🙂

  0
 4. Saa muuten Keskiseltäkin! 🙂

  0
 5. Hei hyvä tietää, tosin itse en voi sietää sitä, että käydään liikkeessä sovittamassa ja tilataankin sitten netistä. No eilen kävin Forumin Funky Ladyliikkeessä ja siellä ei Curvy Katea ollutkaan, harmi!

  0
 6. Forumin Funky Ladyssa ei noita ollutkaan. Joo muistelenkin, että Stockalla on joskus ollut. Täytynee pistäytyä! 🙂 Jännä ettei Stockaa oo mainittu tuolla noiden sivuilla…

  0
 7. Oho, kuulostaa hyvältä! 🙂

  0
 8. Hehe, Vesa jaksaa aina yllättää! Mitäpä sieltä ei sais. Keskistä ei vaan mainita tuolla Curvy Katen omilla sivuilla 🙂

  0
 9. Mä olen ensimmäiset Curvy Kateni ostanut Lumingerieltä. Se jälkeen useat Brastopilta, jossa hinnat yli puolet halvempia. Kaikki liivini ovat nykyään Curvy Kateja. 🙂 Vanhat Changen venyvät ovat joutaneet roskiin. Brastopilla on oikein toimiva vaihto-/palautussysteemikin. Juuri viime viikolla palautin parit liivit ja tänään tuli oikeat koot. Postimaksuhan täytyy maksaa itse, kun sinne palauttaa, mutta se ei ollut kuin 2,90/kaksista liiveistä. Lumingeriellä ei ole enää Daily Boostia, mutta Keskisellä oli ainakin elokuussa hintaan 39,95. Stockalla on pieni kokovalikoima, eikä isompia kuppikokoja ollenkaan.

  0
  1. Kiitos vinkistä! Täytyypä pitää mielessä 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM