Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

The Old Bull & Bush

 

Minulla oli parikin missiota Lontoon reissullani, päästä syömään The Dineriin ja pubilounaalle. Viime sunnuntaina sitten toteutettiin näistä tämä jälkimmäinen ja matkattiin lounastamaan Lontoon korkeimman kohdan yli The Old Bull & Bush -pubiin, joka on Hannan lemppari. Rakastan ajella kaksikerroksisella bussilla ympäriinsä (tai istua siis kyydissä) ja tämäkin reitti oli aikamoinen maisemareitti!

Itse pubi oli täysin erilainen, mitä suomalainen ekana pubista ajattelisi, nimittäin tämä oli todella valoisa ja siisti. Yhtään ihmistä kännissä en bongannut. 😀 Lontoolaisilla on ilmeisesti tapana käydä sunnuntaisin pubilounaalla, joten tuokin oli aivan tupaten täynnä. Hanna kehotti minua kokeilemaan listalta pubiburgerin ja tein työtä käskettyä. Ruuat huuhdeltiin tietysti alas tosi kuivalla, mutta herkullisella Aspall-siiderillä.

Törmättiin myös tuolla pubissa sattumalta Gok Waniin ja herran ranskanbuldoggiin ja mulla tuli just sellanen julkkisfriikahdus, kun Gok asteli ovesta sisään Hunterit jalassa… Istuin suoraan naama ovelle päin ja näin herran astuvan sisään pubiin, huudahdin Hannalle että ARVAA KUKA TULI! Hanna oli keskiviikkona tavannut miehen SimplyBen tapahtumassa ja oltiin muutenkin puhuttu Gokista viime päivinä useampaankin otteeseen. Loppupeleissä päädyttiin vaihtamaan muutama sananen Gokin kanssa, kun he huomasivat että ollaan lähdössä ja pöytä vapautuu. Hassua! 😀

Suosittelen siis lämpimästi sunnuntailounastamista ja julkkisbongailua The Old Bull & Bush -pubissa! 😉0

0 Comment

 1. Hyvältä näyttää! Ai että kun pääsisi Lontooseen, voisin syventyä näihin postauksiin toden teolla ja miettiä milloin itse kävisin nämä paikat läpi. Ehkä vielä joskus 🙂

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 2. Ei muuten ollut pahan hintaiset lennot, kun ajoissa otin, vaan 114€! Joten eikun varailemaan 😉

  0
 3. OOH, Gok on niiiin ihana, saisi stailata mut any day! Onko livenä yhtä aidon ja sydämellisen oloinen GBF (gay best friend)?

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM