Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

The Diner

 

Kovana hampurilaisten ystävänä ajattelin vinkata teille amerikkalaisesta The Diner -ravintolasta, jota löytyy Lontoosta useammastakin lokaatiosta. Olin kuullut kovasti ennakkoon kehuja paikasta ja kyllä se ne oikein komeasti lunasti lauantaina, kun lounastimme porukalla ennen Plus Londonia. Itse tilasin listalta California-burgerin (avocadoa mmm…) ja juustoranskalaiset. Loppuun oli vielä maistettava Snickers-shake ja puokkiin pannukakkuja. Koko setti tippeineen kustansi minulta noin 30€.

Tuolta saa myös mm. aamiaista, joten jos amerikkalainen aamiainen kiinnostaa, niin eikun vaan herkuttelemaan. Palvelu oli todella nopeaa, vaikka paikka oli aivan tupaten täynnä. Olipa myöhemmin ovella ihan jonoakin. No nyt tuli sitten näitä kuvia katsellessa nälkä, onneksi on tälle päivälle jo lounastreffit sovittuna! 😉


0

0 Comment

 1. Okei, nyt tekee mieli Amarillon hampparia.

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 2. keijukainen says: Vastaa

  Jotenkin arvasin, että hampurilaiset ovat suurta herkkuasi 😉

  0
 3. Kuules keijukainen, kyllä laihatkin vetää hampurilaisia. Yleensä nuoret tykkäävät pikaruuasta kiloihin katsomatta.

  0
 4. Haha! 😀 Sorii!

  0
 5. HYVIN ARVATTU!

  0
 6. Joo, näinhän se on, mutta auta armias, jos lihava myöntää tykkäävänsä hamppareista! SOO SOO! ;D

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM