Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Plus London Three Brand Day

Viime lauantaina vierailin siis Lontoossa Plus Londonissa, jossa oli käynnissä koko lauantain Brand Day, jossa eri brändit esittelivät mallistojaan. Mukana oli minua kiinnostavia merkkejä mm. SimplyBe, Carmacoma ja Curvy Kate.

Paikan päällä sai myös laitattaa hiukset ja meikin, mikäli halusi. Itse kävin tällä kertaa ainoastaan rintaliivien sovituksessa Curvy Katella ja niinhän siinä kävi, että kuppi kipusi taas yhden aikaisempaa suuremmaksi. Pienempi koko tuntui ja näytti ensin ihan passelilta, mutta kun vetäsin kokoa suuremman kupin päälle istui se vielä astetta paremmin. Kannattaa siis käydä Bra Fittingissä asiantuntijalla, mikäli mahdollista. Laitoin sitten myöhemmin illalla ne sovittamani rintsikat tilaukseen, niitä siis odotellessa. Olivat muuten aivan älyttömän hyvän tuntuiset. Curvy Katelta löytyy kokoja D-kupista K:hon saakka ja myös niitä ”pieniä ympärysmittoja”, mulla koko Curvy Katella on 38DD, eli tuo 38 on suomeksi 85 ympärys.


Tanskalainen Sticky Sweet Danish-blogin Rikke SimplyBe:n ständillä piirrettävänä. Tuolla sai siis ottaa muistoksi pikaisen tussimuotokuvan itsestään, jonka taiteili Clym Evernden. Huikee piirtäjä kerrassaan ja herralle piirrettäväksi oli kyllä koko ajan jonoa!

Nämä Black Heart Creativesin korut ovat aikamoinen hitti plussabloggaajien keskuudessa tällä hetkellä. Itse en vielä ainakaan moista omista.


Curvy Kate käyttää ”tavallisia naisia” malleinaan ja saattaa olla, että vähän ihastuin tohon babydoll-mekkoon, joka oli tämän mallin päällä esittelyssä…Ihana SimplyBe:n ”merenneitomekko”!


Minä piirrettävänä ja valmiin (-30kg) kuvan (jossa kuulemma näytän Barbie-nukelta :D) voi tsekata täältä.


SimplyBe:ltä tuli myös Gok Wanin kanssa yhteistyössä alusvaatemallisto, jossa sielläkin näyttäisi olevan vaikka kuinka monta kivaa alusvaateasiaa. Meikän vaatehaaveet taitaa olla tällä hetkellä aika alusvaatepainotteisia? 😉

Että sellanen Plus London, taidanpa pyrkiä paikalle ensikin kerralla!

0

0 Comment

  1. Mistä ostelet alusvaatteet kun isokokoisemmalle on vaikea löytää hyviä alusvaatteita 🙂

    0
  2. Nyt ostin KappAhllista ja tilasin tuolta Curvy Katelta 🙂 Olen myös ostanut Changesta.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM