Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paris is always a good idea!

 

Noniin, täällä Pariisissa on heräilty ensimmäiseen aamuun! Meidän lento oli eilen seiskan maita perillä Orlyn kentällä ja sitten hypättiin taksiin ja heitettiin kamat pikaisesti hotellille. Nälkä oli kova, joten mentiin heti hotellin liepeiltä etsiskelemään ruokapaikkaa. Löydettiinkin tupaten täynnä oleva oikein mainio paikka, jossa syötiin parin tunnin ajan mm. hunajalla ja pekaanipähkinöillä höystettyä camembert-juustoa, Pariisilaista makkaraa ja jotain makeaa muussia (porkkanaa?) tietysti punaviinilasillisilla alas huuhdeltuna. Oli oikein herkullista. Illallisen jälkeen käppäiltiin vähän ympäriinsä, mutta reissuväsy painoi ja tultiin aika pian nukkumaan. Oltiinkin jo sitten yhentoista aikaan iloisesti unilla. Huone on tosi jees ja viimeinen kuva onkin napattu äsken tästä meidän parvekkeelta, tai oikeastaan terassilta, joka on tämän hotellihuoneen kokoinen. Mahtavaa! Nyt maistuis aamiainen, joten kamat päälle ja menoksi. Palaamme asiaan myöhemmin! 🙂

0

0 Comment

 1. Ihana Mimmi! Ihana Mimmin äiti! Ihana Pariisi!

  0
 2. Oi, Pariisi! Pieni reissukuume nousi jo näitä kuvia katsellessa, ehkä mäkin joskus pääsen! 🙂 Mahtavaa reissua teille! <3

  0
 3. No EIKÖ! 🙂 Oli kyllä ihana reissu kertakaikkiaan!

  0
 4. Voi kyllä vielä joku päivä! Tuonne ainakin on halpoja lentoja kun meidänkin lento tais olla toinen suunta 35€ 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM