Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pari pikkujoulumeikkiä ja alekoodia!

 

Mietiskelin yhtenä päivänä minkälaista pikkujoulumeikkiä oikein tekisinkään tänä vuonna ja lopputuloksena kehittelin kaksi lookkia, joissa molemmissa on käytetty kultaa sekä luumua. Jätin tällä kertaa pohjustustuotteet kollaaseista kokonaan pois, joten oletetaan, että meikkivoide ja mahdolliset peitetuotteet, sekä puuteri ovat jo kasvoilla valmiina ja tietysti täydellisenä. 😉

Ensimmäisen meikin pääpaino on violettinen intensiivinen silmämeikki ja tässä lookissa huulet jätetään kevyeksi sipaisemalla huuliin kerros kultaista huulikiiltoa. Olen kokeillut kuvan tuotteista kynsilakkaa (punaisena), Love Gloss-huuliiltoa (tosin eri sävyä) ja tuota kajalia, jolla saa halutessaan kunnon paksut rajaukset ja tykännyt jokaisesta. Lisäksi olen kuullut paljon kehuja tuosta Sexy Pulp-ripsarista.

Pikkujoulumeikki 1.

Kynsilakka, 108 Prune, Yves Rocher
Love Gloss huulikiilto, The Body Shop
Shimmer Bauble hohtopuuterihelmet, The Body Shop
Voidemainen kajalkynä, Yves Rocher
Smoky Eye -luomiväripaletti, Plum, The Body Shop
Ripsiväri, Sexy Pulp Ultra Volume, 01 Musta, Yves Rocher 

Toisessa meikissä intensiiviset luumuhuulet vievät huomion ja silmät säihkyvät kultaisina luumuisilla rajauksilla höystettynä. Myös käsivarret ja dekoltee saavat maltillisen kultapuuteri-tujauksen. Tämän meikin tuotteista ennestään tuttuja minulle ovat ripsari, rajauskynä ja huulipuna, joista huulipuna nousee ylitse muiden. Täytynee hommata siis tuokin sävy valikoimaan!

Pikkujoulumeikki 2.

Kynsilakka, 52. Helmiäisbeige, Yves Rocher
Big and Curvy -ripsiväri, The Body Shop
Luomiväri, Single Eyeshadow – Intense, 91 Or. scintillant, Yves Rocher
The Sparkler -hohtopuuteri, 02 Enchanting Gold, The Body Shop
Huulipuna, Grand Rouge, 24 Violine Lumineux, Yves Rocher
Smoky Plum Eye -rajauskynä, The Body Shop

 Ja ne lupaamani alekoodit:

Alekoodilla MT33V2F7 -10% The Body Shopin nettikaupan valikoimasta 17.11.2013 saakka ja yli 50€ ostoksesta kaupan päälle mustikkavartalovoi (arvo 18,90€).

Alekoodilla NOV10YRT -10% Yves Rocherin nettikaupan valikoimasta 21.11.2013 saakka ja ilmaiset toimituskulut.

 

Koska vähemmän on juhlameikissä enemmän, suositellaan usein korostamaan joko huuli- tai silmämeikkiä. Kysymys kuuluukin, panostatteko juhlameikissä yleensä huuliin vai silmiin?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

0

0 Comment

  1. anonymous says: Vastaa

    blogiinsa saa toki laittaa mitä haluaa kunhan lain rajoissa pysyy, mutta lukijana kyllä närkästyttää tällaiset postaukset joissa ei ole muuta sisältöä kuin mainoslinkkejä eikä näin ollen mitään arvoa lukijalle… alkaa jo muistuttaa toimitettua mainoshuttua tämäkin blogi 🙁 se on sääli koska varmasti paljon parempaankin blogiin riittäisi rahkeet (tarkoitan, että on sulla älliä päässä luoda oikeetakin sisältöä.)

    0
  2. Silloin varmasti saat skipattua nämä mainoslinkkejä sisältävät postaukset kokonaan? Tuota commercial-tägiä linkkaamalla näkee kaikki postaukset, joissa on mainoslinkkejä, ja niitä ei todellakaan kovin montaa ole 🙂 En nimittäin itsekään pidä blogeista, joissa jokainen asukuva on täynnä mainoslinkkejä ja siksi en sitä tee.

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM