Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Tartan in Paris

 

Pikaiset asukuvakuulumiset täältä Pariisista. Napattiin nämä jo aamulla tässä meidän omalla parvekkeella ja tässä minä nyt hotellihuoneen sängyllä samassa asussa konetta naputtelen aika monta tuntia (ja kilometria) myöhemmin. Tultiin pistäytymään pikaisesti tässä hotellilla ja jatketaan kohta taas tuonne Pariisin sykkeeseen vielä ainakin illalliselle. Jalat on kipeänä kaikesta kävelystä, mutta eipä anneta sen haitata, kerkeehän tuota taas yön aikana kinttuja lepuutella… 😀 Yön aikana voisin ajastella myös muutamat vanhemmat ei Pariisi-aiheiset postaukset teille, en tosin lupaa mitään, katotaan josko jaksan vai viekö tämä täällä pyöriminen ihan kaikki mehut.

Asusta sen verran, että himoitsin tuota tiikeri-collegea jo pitkään, mutta Lontoosta en sitä New Lookilta sitten löytänytkään. No tuntuvan alekoodin turvin tilasin sen sitten myöhemmin netistä ja samaan tilaukseen otin sitä salaa haaveilemaani tartan -kuosia hameen muodossa. Tuli siinä sitten kaksi syksyn must have-juttua hankittua kerralla.

Paita / College shirt New Look Inspire (UK22)
Hame / Skirt New Look Inspire (UK22)
Leggings Piruetti (UK22)
Saappaat / Boots Zalando (41)


Noniin, nyt myö mennään taas! Illanjatkoja sinne!

Ps. Toimiiko tartan? 😉

Saappaat blogin kautta saatu.

 

0

0 Comment

  1. Vitsi miten mua harmittaa, kun ehkä vuosi sitten vein kirpparille lähes samanlaisen skottiruutuhameen kun toi sun. Olin vakuuttunut, etten enää koskaan sitä tuu käyttään, koska se oli niiiiin lääst siison. No, nytpä toi olis taas ajankohtasempi kun pitkään aikaan, mut shit happens :p

    Mut kaikesta huolimatta toi asu näyttää tosi kivalle 🙂 Täytyypä käydä koluamassa kauppoja uuden hameen toivossa 😉

    0
  2. No näinhän tää menee! Muakin harmittaa jo nyt, että myin mun Vansin Slip Onit joissa oli kirsikoita!!! 😀

    Kiitos kovasti, eiköhän uus hamekin löydy! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM