Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Red Leopard in Stockholm

Maanantaihuomenta!

Kotiuduttiin eilen päivä Tukholmassa-reissulta ja kohta otankin äipän kanssa nokat kohti Pariisia. Kaikki teidän antamat Pariisin matkavinkit on luettu ja muistiin merkitty, kiitos niistä. Reissu tulee sisältämään vaihteeksi paljon museoita ja ravintoloita, joka kuulostaa harvinaisen hyvältä, onhan tässä nimittäin viime aikoina taas shoppailtukin!

Tukholmassa köpöteltiin lauantai varsin jäätävässä kelissä (+1°C), syötiin ”aamiaista” T.G.I Fridaysissa, shoppailtiin keskustan perusmestoilla ja köröteltiin hyvissä ajoin takaisin laivaan päiväunille. Saattaa olla, että ne muutamat edellisenä yönä Silja Symphonyn New York-clubin tanssilattialla vietetyt tunnit hieman painoivat matkailijoiden muuten kepeää askelta…

Mekko / Dress ASOS (UK22)
Takki / Jacket Top Shop (42)
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots Zalando (41)


Nyt alan vaihtamaan matkalaukun astetta isompaan (ihan vaan varuilta, jos sattuu ostamaan jotain joululahjoiksi luokiteltavaa…) ja keräilemään vielä viimeiset kamat reissua varten kasaan. Hotellihuoneessa perillä pitäisi olla langaton netti, saas nähdä toimiiko! Tai voipi olla, että jos oikein villiksi heittäydyn, palailen jo Norwegianin wlanilta tuolta jostain korkeuksista väliltä Helsinki-Pariisi. Heippa! 🙂

Ps. Miltäs näyttääpi tuo minultakin löytyvät plussabloggaajien OOTD -mekkohitti?

0

0 Comment

 1. Mekko on aivan ihastuttava! Ihana printti ja kauniit värit. Eli punainen leopardi Tukholmassa näyttää erittäin hyvältä 😉 Jatka samalla linjalla ihana Mimmi.

  0
 2. Ihana mekko! Sopii sinulle tosi hyvin. Ja sun kuulumisia on niin kiva lukea:)

  0
 3. Kiitoooos! Jatkamme näin! 🙂

  0
 4. Jes! Se onkin mun uus turvavaate, haha! 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM