Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pleather pants & Floral vest

 

Voihan KIIRE! Toimistotiistaita viettelen ja lahjakkaasti olin sitten unohtanut laittaa kellon soimaan aamuksi kokonaan. Heräsin siinä viittä vaille yksitoista ja luulin, että näinköhän kello on edes kahdeksaa, kun ulkona vallitsi niin älytön pimeys. Muutama ylimääräinen tunti päivästä tuli käytettyä lahjakkaasti siis nukkumiseen, mutta onpahan ainakin nukkunut (ei voida puhua virkeästä) olo! 😀

Eilen jouduinkin heräämään jo kuuden jälkeen (ei oo mun juttu ollenkaan), kun ohjelmassa oli heti aamusta muutaman tunnin ajan jutustelua bloggailusta S-blogien bloggaajien kanssa. Tuon jälkeen suunnattiin Paven kanssa lounaalle Starbucksiin ja sitten napattiin nämä asukuvat vielä siinä hoodeilla. Loppupeleissä eksyttiin myös muutamiin kauppoihin ja shoppailuksihan se Pavella meni. Meikäläinen pysyi tällä kertaa tiukkana, viikonloppuna lähden nimittäin Tukholmaan ja ensi viikolla Pariisiin…

Tunika / Tunic ASOS (UK20)
Liivi / Vest Ecko (XL)
Tekonahkaleggarit / Pleather pants Primark (UK20)
Saappaat / Boots Zalando (41)

Takki / Jacket Top Shop (42)
Kaulahuivi / Scarf Gina Tricot

Meinasin jäätyä, kun otettiin näitä kuvia ja tuuli ihan jonkun verran… Kohta tuo takkikin jää odottelemaan kevättä ja on siirryttävä lämpimämpiin vermeisiin, tai sitten vaihtoehtoisesti tungettava neule jos toinenkin sinne alle. Noista saappaista en niistä sano mitään, ovat pysyneet jalassani lähes siitä saakka, kun ne Zalandolta noin kuukausi sitten valitsin. Ja ei nuo nahkaleggaritkaan vähälle käytölle kyllä ole jääneet!

Mitä tykkäätte?

Ps. Kiitos teille jotka äänestitte minua Curvy Blog Awardseissa, loppukiri ylsi sijalle 13, ei todellakaan huono suoritus, vaan kerrassaan mahtava! Ens vuonna sitten (ajoissa) uusiks ja aina sinne TOP 10 saakka? 😉

Saappaat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Whoa mama! Todella sexyt pöksyt (;

  0
 2. Sanna Niemi says: Vastaa

  Hei!

  Olen jo pitkään miettinyt, että miksi ihmeessä sulla ei näy koskaan blogissa Zizzin ihania vaatteita? Se on kuitenkin ainoa trendikäs pluskokojen kauppa, joka on rantautunut Suomeenkin niin, että me jotka haluamme sovittaa vaatteet ennen ostamista saamme jostain sopivia muotivaatteita. Tuntuis ihan kivalta, että Zizzikin näkyisi edes joskus!

  0
 3. Voi kiitos 😀

  0
 4. Moikka,

  Johtuu varmaan siitä, että mulla ei ole yhtä ainutta Zizzin vaatetta! 😀 Aika yksinkertainen syy siis.

  Olen käynyt elämäni ainoan kerran Zizzillä Kuopiossa, mutten sillon löytänyt mitään kivaa. Lähin myymälä on Jumbossa, jossa ei tule koskaan käytyä. Huomasin tosin joku aika sitten, että jotain Zizzin tuotteita oli otettu myös Helsingin Sokoksen myymälään.

  Missä päin muuten asut? Kannattaa tsekata josko Vero Modassa on Junarosea myynnissä, tai pyytää sitä valikoimiin. Ttse olen tykännyt ihan hulluna Junarosen mallistosta! 🙂

  0
 5. you looks great.
  i love the coat – where did you by it?

  xo
  steffi

  0
 6. Thanks! It’s from Top Shop 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM