Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Ladylike

 

Hmm… minkäköhän takia mulle tulee näistä kuvista enemmän mieleen Pariisi kuin Lontoo, vaikka Lontoossa ovatkin otettu? Ehkä olen jo ajatuksissani niin siellä Pariisissa, tai ehkä se on tuo kunnon ladylike -look, joka näistä kuvista huokuu. 😀 Enpä ole ihan hetkeen tutu-hame päällä tepastellutkaan…

Korvikset / Earrings 2nd hand – Trenssi / Trench coat 2nd hand (Newlook Inspire UK22) – T-paita / T-shirt Junarose (L) – Leggings Piruetti (L) – Tutu 2nd hand (Tesco UK22)

Sain toissapäivänä kommentin, että asukuvat kyllästyttää ja blogiin kaivataan muuta sisältöä. Olen ainakin itse ollut aina siinä uskossa, että asukuvat ovat sitä kaikista toivotuinta ja sillä niihin oikein uuden blogin myötä panostanutkin, olenko väärässä? Lisäksi pyrin postaamaan vähintään joka toisen postauksen jotain muuta sisältöä ja koska postaustahti on kuitenkin (yleensä) aika tiuha, ilmaantuu muutakin juttua blogiin noin kerran päivässä.

Mitä olette mieltä, onko asukuvat kivoja vai joko kyllästyttää?

Kuvat Hanna.

T-paita ja saappaat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Asukuvat inspiroi! Jatka samaan malliin!

  0
 2. Ehdottomasti asukuvat ovat toivotuimpia! Älä vaan ala yhtään niitä karsimaan 🙂

  0
 3. Asukuvat ovat ainakin tänne suuntaan todella toivottuja! Tuo trenssi on todella upean näiköinen, väri etenkin 🙂

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  0
 4. Ymmärrän saamasi kommentin täysin. Asukuvissasi ei tunnu olevan riittävää vaihtelua, vaikka vaatteet kuvissa vaihtelevatkin. Jotenkin tyylisi on tylsähkö, ehkä liian tavallinen? MTL-blogiin verrattuna kuvissa ei ole enää niin räväkkää otetta asukuviin, erilaisuutta, pirteyttä, jotain?

  Makuasioita on monia ja itse en esimerkiksi tähän asuun olisi missään tapauksessa valinnut ensinnäkään t-paitaa ja toisekseen tuon väristä paitaa. Kroppasi mittasuhteet ovat pielessä vaikka muuten asu toimisikin erilaisen paidan kanssa. Mielestäni t-paidat ovat treeni/kotilöhöys paitoja, korkeintaan, mutta eivät ladylike -asuun sopivia.

  Nämä siis minun mielipiteitäni ja huomioitani, tarkoitukseni ei ole arvostella koska makujakin on monia 🙂

  0
 5. Aivan ihana asu!!
  Ja asupostauksen ei kyllästytä ollenkaan 🙂 päinvastoin. Saa tosi hyviä ideoita ja rohkeutta omaan pukeutumiseen kun näitä kattelee 🙂

  0
 6. Itse olen hieman kyllästynyt asukuviin (enkä eniten sinun blogissasi), sillä en itse oikein saa niistä mitään irti. Silti tykkään lukea blogiasi (niitä kaikkia muita juttuja), joten asukuvat menevät siinä sivussa.

  Mielelläänhän noin kaunista kuvattavas katselee.

  0
 7. Asukuvat nimen omaan parasta mahdollista! Kivoja vaatteita ja ideoita itellekin. ^^

  0
 8. Itse saan paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni muista blogeista,varsinkin kun olen itsekkin plussakokoinen ihminen. Oon kyllä tyytyväinen siihen,että sulta tulee asukuvia,mutta myös muitakin aiheita löytyy 🙂 Eli mun puolesta voit jatkaa samaan malliin 🙂

  0
 9. asukuvat ja tuotesuosittelut/-arviot on tietenkin muotiblogin suola 🙂 myös arkiset kuulumiset on kivoja ja shoppailuvinkit eri kaupungeissa.

  0
 10. Asukuvat on parasta! lä vaan vähennä niiden postaamista. Mä en niin paljon tykkää muista jutuista. Paitsi syvällisistä pohdinnoista 😉
  PS. Sulla on kivoja Finnwearin vaatteita joita ei köydy heidän verkkokaupastaan…. mistä löytyy? 🙂

  0
 11. Jonkin verran typoja 😀

  0
 12. Asukuvat on ehdottomasti kivoja 🙂

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 13. ihana asu! mun mielestä kiva töllistellä toisten pukeutumista ja vaatteita 🙂

  0
 14. Ihanat vaatteet! Tykkään väreistä ja erityisesti hameesta. Tykkään asukuvista, mutta on mukava lukea myös muita juttuja. MInusta on kaikkein mukavinta lukea matkoista (odotan Pariisin matkaasi :D) ja kaikista tapahtumista, kuten Starbucksin ennakkoavajaisista tai erilaisista kekkereistä. Luen vähiten meikkivinkkejä, mutta varmasti moni muu nauttii vuorostaan niiden lukemisesta.
  Tykkään, että sinulla tulee paljon monenlaisia kirjoituksia tiuhaan tahtiin ja aina löytyy jotain mielenkiintoista uutta luettavaa.

  0
 15. Ei todellakaan asupostaukset kyllästytä -ainakaan täällä päässä. Minusta kiva katsella asujasi, sillä oma pukeutumiseni tuppaa olemaan melkosen tylsää. Sinä rohkaiset esimerkilläsi uskaltamaan olemaan oma itsensä! Kiitos siitä! 🙂

  0
 16. Vastauksena kysymykseesi: asukuvien tulvassa on ainakin se hankaluus, että blogin kokonaisuus alkaa painottua ostamiseen ja kuluttamiseen. Blogimaailmaa arvostellaan muutenkin tällä hetkellä kaupallisuuden korostumisesta?!
  Kaiketi lukijat ovat tyytyväisiä, kun saavat lukea monipuolisia ja yllättäviä juttuja – aina jotakin uutta. Toki onhan se kauhea haaste 🙂

  0
 17. Asukuvat ovat ihania.sinulla on mahtava tyyli ja olet muutenkin todella kaunis

  0
 18. Asukuvat on just parhautta! Ite oon saanu paljon vinkkejä siulta omaan pukeutumiseeni, joten keep up the good work!:) Mukavaa ”talven” jatkoa!:)

  0
 19. Juuri mukavan verran asukuvia ja juttua muusta asiasta, eli jatka samaan malliin!

  Ja aivan ihanan värinen trenssi! 🙂

  0
 20. Ehdottomasti asukuvia! Ne ovat hyvä lisä muiden postauksien lomassa. 🙂

  Tämäkin asu on mielestäni upea! Niin ihana takki.

  0
 21. Voi Mimmi asukuvat ovat pathaita. Pidän niistä eniten – ja kaikista missä olet itse mukana. Kaikki blogit ovat täynnä samannäköisiä ruoka-, astia-, maisema ym kuvia. Bloggarin mukana olo kuvassa tekee siitä kiinnostavan. ei esim viidestä kuvakulmasta kuvattu shusi-annos.

  0
 22. Asu kuvat on parhaita 🙂

  0
 23. Jee, kiva kuulla! 🙂

  0
 24. Hyvä homma, en ala! 🙂

  0
 25. Joo, niitä tulee onneksi jatkossakin! Kiitos, minäkin ihastuin 🙂

  0
 26. Mielenkiintoinen pointti, tämän kommentin takia olikin pakko selata MTL:n asukuvia yli puolitoista vuotta taaksepäin ja kyllä, edelleen kaikki vaatteet yhtiä leggareita ja kenkiä (jotka ovat jo roskissa) lukuunottamatta ovat edelleen käytössä. 😀 Mitä tuohon tyylin tylsyyteen tulee, niin ei haittaa kyllä yhtään, jos koet että olen ”liian tavallinen”, tykkään tyylistäni juuri tällaisena.

  Kannattaa huomioida, että tämä(kin) asu on kuvattu Lontoossa, jossa siis mukana ei ollut todellakaan koko vaatekaappia, olisin ehdottomasti laittanut tuon asun kaveriksi saman t-paidan harmaana tuon värin sijaan (kyllä, t-paita on tänä päivänä pätevä vaate muuallekin, kun sinne kotiin ja treeniin), mutta eipä ollut mukana. Lisäksi tuo tutu on midi-mittainen, ja tähän asuun se ei olisi toiminut trenssin kanssa tuossa mitassa, joten nostin sen ylös tarkoituksella, jolloin jalat näyttää suhteettoman pitkältä. Viime lauantain juhlissa tutu oli taas ”omassa pituudessaan” ja toimi oikein kivasti. 🙂

  Mielestäni pukeutumisen ei tarvitse olla kuoleman vakavaa, aina ei todellakaan tarvitse olla häivyttämässä ja tekemässä kropasta sopusuhtaista. Pukeutumisen kuuluu olla leikkiä, jossa lähes kaikki on sallittua! 🙂

  0
 27. Kiitos kovasti! 🙂 Mukava kuulla, että inspiroi!

  0
 28. Noniin, hyvä kuulla, että viihdyt mukana sitten niiden muiden postausten ansiosta 🙂

  0
 29. Hyvä homma, itsekin olen tykännyt tästä valitsemastani tiestä 😉

  0
 30. Joo, juurikin näin! Shoppailuvinkkejä Pariisista varmasti luvassa 🙂

  0
 31. Joo, tällä mennään.

  Finnwearin myymälästä kannattaa tsekata!

  Hehe, ei se niiiin vakavaa!

  0
 32. Samaa mieltä oon ite 🙂

  0
 33. Tuo tutu on IHANA! 🙂

  Voi minäkin odotan sitä Pariisia!

  Kiva kuulla, että tapahtumistakin on kiva lukea, ne kun herättävät aina tunteita puolesta ja vastaan!

  0
 34. Mukava kuulla, tosin joku taisi juuri kommentoida pukeutumistani tylsäksi… Oh well 😉

  0
 35. Olen aivan täysin tätä ajatusta vastaan ja siksi käytän jatkuvasti samoja vaatteita asukuvissa. Minua muuten haastateltiin tämän aiheen tiimoilta hiljattain ja ensi viikolla jutun pitäisi olla ulkona. Laitan sen sitten tännekin luettavaksi! 🙂

  0
 36. Kiitos kovasti 🙂

  0
 37. Mahtavaa kuulla! 🙂

  0
 38. Jep. Tällä linjalla siis jatkossakin 🙂

  Eikö oo! Ihastuin siihen kovin Hannan kirppiskasassa ja ostin pois 😀

  0
 39. Voi kiitos 🙂

  0
 40. Ihana kuulla, että jaksat mun lärviä katella jatkossakin 😉

  Pyrin aina ottamaan juuri tästä syystä itsestäni kuvan vaikka sitten sen sushiannoksen kanssa ja välttää postauksia joissa ei ”oma naama näy” 😀

  0
 41. Niitä siis jatkossakin! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM