Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Hampstead Hiking

 

Kuvissa viikko sitten sunnuntain asu, joka päällä pubilounastettiin ja sen jälkeen reippailtiin Hampsteadin läpi muutaman kilometrin matka mahat täynnä bussille ja hurautettiin kämpille. Tuo Hampstead näytti oikein viihtyisältä, mutta asunnot ovat siellä kuulemma tosi hintavia. Näin myös mm. kulman, johon George Michael täräytti muutama vuosi sitten kolaroida…

Ja tulee tämä pimeys siellä Lontoossakin ajoissa, nämä kuvat ovat nimittäin viiden pintaan otettu ja pimeys oli jo vallannut tienoon ja sotkenut samalla meidän suunnitelmat ”oikaista” Hampstead Heath-puiston läpi. No jäipähän sekin sitten ensi kertaan ja reippaltiin tällä kertaa sitten kiltisti tietä pitkin.

Takki / Jacket SimplyBe (UK24)
Mekko / Dress (Hannalta) SimplyBe (UK22)
Huivi / Scarf Gina Tricot
Laukku / Bag MBMJ
Leggings Piruetti (L)
Saappaat / Boots (41)

Melkoinen peura ajovaloissa, mutta kiva tunnelma noin muuten. Tosin kiva tunnelma ei ollutkaan sitten täydellä mahalla ekan puolen kilometrin ylämäen ajan! 😀

Saappaat blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM