Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Last weekend!

 

Jos oikein arvaan, niin käännän tällä hetkellä Pariisissa kylkeä, joten nämä viime viikonlopun reissukuvat tulevat teitä ilahduttamaan ja itseäni tästä kivasta reissusta muistuttamaan ihan rehellisesti ajastettuna.

PERJANTAINA pakkauduttiin laivaan kahden pariskunnan (minä + Matti ja siskoni ja hänen poikaystävänsä) voimin. Ei oltu varailtu mitään buffetteja tms. ruokailuja, vaan käytiin tyhjentämässä Tax Free herkuista ja suunnattiin hyttiin laittautumaan. Mulla ja siskolla on aina kun tavataan tapana laitella kynsiä ja olin pakannut nytkin kasan uutuuslakkoja matkalle mukaan. Ensin lakkasin siskon kynnet, sitten meikasin hänet ja lopuksi vielä kiharsin hiuksetkin. Koko setti siis siinä samalla juoruillessa ja tietty sitä laivan tv:n parasta kanavaa katsellessa. Jossain vaiheessa siirryttiin yökerhoon ja sinne mahtuikin sitten monta mukavaa kohtaamista. Terkkuja teille, jotka tulitte tervehtimään. Huikeita tyyppejä sitä ihmiseltä blogin lukijoista löytyy kertakaikkiaan! 😀

LAUANTAINA laivan saavuttua Tukholmaan otettiin bussikyyti keskustaan. Kuten jo mainitsin, Tukholma otti meidät vastaan todella jäätävällä kelillä! Välillä piti aina pistäytyä siis kauppoihin lämmittelemään. 😉 Aamiainen hoitui näppärästi heti bussipysäkin viereisessä TGI Fridayssissa, jossa sai taas hävetä jurrisia suomalaisia… Muutenkin paikassa oli noin 95% kaikista asiakkaista suomalaisia, mutta eipä tuo haitannut, ruoka oli hyvää.

Muutaman tunnin keskustassa pyörimisen jälkeen otettiin bussi takaisin laivaan ja mentiin päiväunille lämpimien vällyjen väliin. Muutenkin lauantai-ilta meni perjantaista poiketen lähes kokonaan hyttiin lukittautuneena ja oltiin jo koko konkkaronkka ennen puoltayötä untenmailla.


SUNNUNTAINA ajettiin nilkka suorana Nummelaan ja roikuttiin jo klo 12 K-Supermarketin oven kahvassa brunssitarpeet mielessä. Kerättiinkin aamupalalle hedelmiä, juustoja ja muita herkkuja ja paistettiin tietty kroisantit vielä kaiken kaveriksi. Arvottiin itseasiassa satamasta ulos kaasutellessa mennäänkö Starbucksin kautta, mutta tämä päätös toteuttaa brunssi kotona oli tällä kertaa huomattavasti parempi. Siinä brunssitellessa saunakin ehti lämmitä sopivasti ja päästiin pesemään viikonlopun synnit pois. Saunan jälkeen otin vielä Jyrkistä joulukorttikuvat (LOL) ja vieraat lähtivätkin kotiinsa. Jyrki oli niiin söpönä ja ollut muutenkin kiltisti koko viikonlopun, en kestä! Esittelen sitten ne varsinaiset kortit, kunhan ensin saapuvat. Joulukorttikuvausten jälkeen ohjelmassa oli vielä K-rautareissu ja kyläily Matin vanhemmilla ja siinäpä se viikonloppu kaikkine aktiviteetteineen sitten olikin.0

0 Comment

 1. Loru lähettää pusuja Jykälle! Vitsi nää kuvat sai odottamaan neljän viikon päästä koittavaa risteilyä vielä enemmän 🙂

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 2. Olettepa söpöt siskokset:)

  0
 3. Onpa sun hiukset kauniit!!!

  Sitä tulin varsinaisesti kyselemään, mistäköhän siskosi upea huivi on? 🙂 Oisko antaa vinkkiä?

  0
 4. Voi LORU <3 Terkut takas!

  Toivottavasti ei pahasti keikuta 😉

  0
 5. Kiitos Ellu 🙂

  0
 6. Kiitti!

  Kysyin siskolta, niin se on Barcelonasta ja kuulemma poncho! Niinpä tietysti 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM