Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kynsikuulumisia

 

Jos kerran meikkipussini, niin myös kynsilakkavarastoni on vaihtanut sävymaailmansa näin talven lähestyessä astetta tummempaan, joten on aika päivittää kynsikuulumisia vähän teillekin. Eniten minua puhuttelevat tänä syksynä myös kynsissä nuo viininpunaiset, vihreät ja harmaat, joita sudin kynsiini vuorotellen. Toinen ehdoton tämän syksyn ihastus ovat nuo hopeiset glitterlakat, sain tuon MACin yksilön lisäksi myös Lumenelta moisen ja se on aivan ihana! Tänä pikkujoulukautena taidan valita suosiolla kullan sijasta kokonaan hopeiset asusteet juhliin!


Essien syyskokoelmasta silmääni miellyttävät eniten kuvissa näkyvät The Lace is on, For the Twill of it  ja 273 Cashmere bathrobe.


Lumenelta puolestaa nro 33 purppurapilvet ja nro 32 Viileät yöt.


Elämäni ekaa kertaa kokeilussa myös Calvin Kleinin lakat sävyissä Opus ja Electric blue


Kaiken tämän tummuuden keskellä myös ranskalainen manikyyri esim varpaissa tuntuu hyvältä ajatukselta (saattaa johtua myös lähestyvästä Pariisin matkasta!). Kuvassa Sally Hansen White tip, Laval Pastel Pink ja MAC Pearl Discothéque.


Lisäksi käytössä ovat : Trindin kynttä vahvistava Nail repair, joka tuli viime kuun LivBoxista ja ajattelin alkaa käyttämään sitä kynttä vahvistavan ravintolisäni rinnalla (johon muuten olen ollut tosi tyytyväinen!),  Gina Tricotin Bye bye nailpolish remover- asetoniton ja valkaiseva kynsilakanpoistoaine kulkee pienen pullonsa ansiosta kätevästi mukana ja AVON Nail experts liquid freeze quick dry nail spray kuivattaa kynsilakan pikavauhtia kiireessä.

Näillä pärjätään komeasti tämä syksy.

Onkos siellä löytynyt joku vinkkaamisen arvoinen kynsituote? 🙂

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Oi noi Lumenen lakat on ihanat! Itse luotan Lumenen tummimpiin punaisiin, syksy suorastaan vaatii 😉

  0
 2. Tykkäisin kans tuollaisista räväkän värisistä lakoista, mutta ne eivät näytä muutmaa tuntia pitempään hyvältä. Ei johdu lakasta vaan lohkeilevista kynsistä. Nelliinan vaatehuoneen puolelta bongasin Lumenen ”hiekkalakan”, Gloss& Care -sarjan Hiekkaa Purossa -sävyn (niitä on vaikka mitä., näitä hiekkaisia hilesävyjäkin, tummia sekä raikkaita). Tämä toimii ainakin minulla, lakan paikkaaminen on nimittäin helppoa:)

  Suosittelen!
  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  0
 3. Superpäällyslakka, maailman paras: Seche vite, kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ja Chanelin kynsilakat, parempia ei ole.

  0
 4. Voi, niin on!! 😛

  0
 5. Eikä? Ootko kokeillut parantaa kynsiä mitenkään?

  Mulla on kans niitä hiekkalakkoja, ne pysyy tosi hyvin, mut niitä ei saa mitenkään pois 😀

  0
 6. Ooh, tämä menee ostoslistalle! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM