Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kappelin pimut

 

Torstaina tuli nautittua illallista hieman tavallista fiinimmin, sillä minä olin Natan ja Malenan ohella saanut kutsun LivBoxin 1v synttäreille Kappeliin. Kappelissa ei ollutkaan aiemmin tullut syötyä, joten oli tosi kiva päästä nautiskelemaan illallista hyvässä seurassa.

Nautittiin listan antimia tietysti oikein pitkän kaavan kautta. Minä tilasin alkuun etanat, pääruuaksi luomuhärän pippuripihvin pecorino-ranskalaisilla (Olivat muuten tosi hyviä, kantsii kokeilla kotonakin, mikäli avocadopastasta pecorinoa yli jää!) ja jälkkäriksi uunijäätelön puolukoilla, marengilla ja kinuskikastikkeella höystettynä. Ai että!


Kappeli oli oikein positiivinen kokemus ja oli myös kiva tavata ekaa kertaa kunnolla Malena ja tietysti LivBoxin porukkakin oikein ajan kanssa. Oltiin sovittu, että työasioista ei tällä kertaa puhuta, mutta silti saatettiin vähän miettiä kaikkea kivaa teidänkin pään menoksi… Palataan näihin asioihin sitten joulukuun puolella!

Onnea ensimmäisestä vuodesta LivBox ja toivottavasti jatkoa seuraa vielä monta vuotta eteenpäin! 🙂

0

0 Comment

 1. Otsikko!!! 😀 😀

  0
 2. Heippa,
  Pakko kysyä, mitens toi sun postauksen otsikko? Tarkoituksella sananmuunnos? 😀

  0
 3. Täälläkin luettiin otsikko useampaan kertaat ja petyttiin sisältöön 😐

  0
 4. Eläpä!! 😀

  0
 5. Juu, aivan tarkotuksella! 😀

  0
 6. Hehe! Parempi myöhään ku ei millonkaan 😀

  0
 7. Hohoho! No ens kerralla sitten! 😉

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM