Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Happy Halloween!

 

Tällä hetkellä olen Lontoossa, joten tänä(kin) vuonna varsinaiset Halloween-kekkerit jäävät osaltani väliin. Joskus olisi kyllä ihan superia laittautua kunnolla, tykkään kovasti naamiaisista ja muista juhlista, joihin on lupa pukeutua ja joihin ihmiset panostaa ihan tosissaan. Jännä juttu muuten, että tuo Halloween tuntuu ajoittuvan Suomessa vähän molemmille viikonlopuille, sekä viime että tälle, mutta itse kyllä koen että tämä oikeasti pyhäinpäivää edeltävä ilta on se ”oikea”. Vai kumpaa äänestätte? No joka tapauksessa, mielettömän kivaa (vai pitäisikö sanoa karmivaa) Halloweenia näiden maskitaituri Rick Bakerin ja MACin upeiden yhteistyökuvien myötä! Mikäli illan meikki kaipaa vielä jeesiä tästä linkistä löytyy ohjeet näiden upeuksien tekoon, eli eikun kokeilemaan!Onko kekkereitä tiedossa? 🙂

Kuvat MAC Cosmetics.

0

0 Comment

  1. Hauskaa Halloweenia Mimmi!
    Olis kyl kiva kerrankin juhlistaa Halloweenia kunnolla ja suunnitella asut yms etukäteen 🙂

    http://www.bySarina.com

    0
  2. Voi KYLLÄ! No ens vuonna sitten… 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM