Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Winter Wonderland in October!

 

Tyhjentelin tuossa äsken reissua varten muistikorttia kuvista ja huomasin joukossa nämä viikonlopun mökkiräpsyt. Pakko laittaa pari kuvaa todisteeksi tännekin, sillä siellä oli jo ihan TALVI! 🙂 Päästiin todistamaan ihan kunnon lumimyräkkääkin, kun pakkauduttiin lauantaina päivällä autoon ja vanhemmille syömään. Eipä olisi paljon kesärenkailla enää ajeltu. Ainut erotus talveen oli tuo edelleen sulana liplatteleva Syväri-järvi.
Oikeastaan tuo näkymä näyttää nyt paljon kivemmalta, kuin nämä etelän kaljut puut ja vesinen asfaltti. Lumi vois siis jo oikeastaan tulla… On tämä Suomi vaan uskomattoman kaunis myös talvella! 🙂

No mutta nyt laukun vetskari kiinni, bussilla Helsinkiin ja kohti Silja Serenaden lähtöselvitystä! Onko joku muu tulossa tänään kohti Tukholmaa? Mitenkäs onko jossain päin yhä tämmöset kauniit lumiset maisemat tarjolla? 🙂

0

0 Comment

  1. Hei Mimmi! Oon suuntaamassa ens viikolla Tukholmaan ja olisin kiinnostunut että mistä sieltä voi ostaa trendikkäitä plus koon vaatteita? Onko mahdollisesti saatavilla joitain muita merkkejä kuin mitä Suomessa on markkinoilla? Blogisi on piristävää luettavaa ja kirjoitat mielenkiintoisista aiheista. 🙂

    0
  2. Moikka Maria, en valitettavasti osaa auttaa, koska en itsekään löydä Tukholmasta varsinaisia plussakoon merkkejä 😀

    Kerro ihmeessä jos löydät jotain!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM