Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VKL

 

Täältä Heinola-Lahti motarilta taas terve, tällä kertaa tosin toiseen suuntaan, eli kotia kohti. Takana huikee luminen viikonloppu. Yhtäkkiä, about Mikkelin kohalta, talvesta ei näköjään oo enää jälkeäkään…

Eilinen tosiaan otettiin rennosti, nukuttiin pitkään, käytiin vanhemmillani syömässä paistit, jotka me oltiin aiemmin tällä viikolla marinoitu ja paistettu, sekä illasta vielä saunottiin toistamiseen ja tuijoteltiin sarjoja läppäriltä. Arman ja Viimeinen Ristiretki on kyllä paras sarja hetkeen!

Tänään sitten taas pakkauduttiin autoon ja hurautettiin ristiäisiin. Sydän sulaa uuden kummityttöni ihanuudesta. <3 Vein pienelle kummilahjaksi pikkuruisen sormuksen ja metallisen muumirasian, johon saa kaiverrettua nimen ja päivämäärän sekä laitettua talteen aikanaan ekan hampaan ja hiuskiehkuran. Sormuksen annoin myös 13v sitten edellisellekin kummitytölleni, joten perinne jatkuu. 🙂

Enää puoltoista tuntia kotiin!

20131020-203350.jpg

20131020-203417.jpg

20131020-203505.jpg

20131020-203531.jpg

20131020-203559.jpg

0

0 Comment

 1. Heippa Mimmi! Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Luin jo MTL:lää, mutta erityisen paljon olen pitänyt sinun omasta blogistasi.

  Hei kuule, saako sinulta kysyä mielipiteitäsi/kokemuksiasi estenomien työllistymisestä? Olen itse hakemassa opiskelemaan alaa, pohjalla pa-ka ja toinenkin tutkinto. Koska kouluun on tunkua, olen lähtenyt petaan pääsyäni sisään vähän vaikeimman kautta ja valmistuessani olisin jo päälle 30v. Koska tässä ei nyt ihan 19vuotiaita enää olla, on koulutuksen konkreettisella työllistävyydellä melko suuri merkitys. Olisinkin ihan äärettömän kiitollinen, jos voisit kertoa hieman ajatuksiasi asiasta. Olen aiemmat postauksesi opiskelusta jo lukenut, mutta nimenomaan tämä työllistyminen kiinnostaa.

  Oletko itse löytänyt alan töitä, miten opiskelutovereillesi on käynyt? Onko moni työllistynyt koulutusta vastaaviin tehtäviin, vai työskenteleekö moni alan ”käsityöhommissa” eli parturi-kampaajina ja kosmetologeina? Viitsitkö kertoa ihan konkreettisesti, että mitä töitä opiskelukaverisi tekevät – yritystä ei tietenkään pidä sanoa. Mitä kautta työtehtäviin on päästy; harjoitteluiden, suhteiden, normaalisti hakien…?

  Itseäni huolestuttaa työllistyminen kovasti, vaikka sitä sanotaankin melko hyväksi. Itse en kuitenkaan kampaajan/kosmetologin töitä aio tehdä, vaan intressini on voimakkaasti tuotemaailmassa.

  Suuri kiitos sinulle vastauksestasi. Ihanaa loppusyksyä <3

  0
 2. Ihana Jykä! <3 Mopsit on niin parhautta ettei oo todellista! Loru tossa just punkee kuorsaamaan jalkojen viereen 🙂

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  0
 3. Voi kiitos kovasti.

  Minähän en ole alalla töissä, koska blogi ja muut blogijutut ovat päivätyöni. Moni luokkalaiseni on esim. maahantuontifirmoissa tai kampaamoissa töissä, mutta muutama heistä ei taas ole esimiestehtävissä, vaikka valmiudet siihen ehkä olisi. Lisäksi ainakin yksi on kampaamopuolen opena, mutta aika moni on vaihtanut kokonaan alaa.

  Mielestäni työllistymiseen vaikuttaa myös omat kiinnostuksen kohteet ja tietysti paikka, jossa teet työharjoittelun, moni on työllistynyt sitä kautta pysyvästi.

  Jos haluat esimiestehtäviin, niin koulutus antaa siihen valmiudet, mutta mikäli sinulle riittää ”rivimyyjän” pesti, et koulutusta ”tarvitse” 🙂

  0
 4. Aww. Mopsit on kyllä parhaita, aina pitää olla lähellä <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM