Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Terkut tien päältä!

Terrrveisiä täältä motarilta! Ollaan matkalla Savoon viikonlopuksi. Olin yli neljään saakka jo koulussa ja tänään koulussa käsiteltiin värejä. Tunnille piti tuoda oma lempiväri, kuka arvaa mikä se kohdallani tällä hetkellä on? 😉 Oli tosi kiva koulupäivä ja nuo pukeutumisneuvojan opinnot tuntuu kyllä edelleen olevan ihan mun juttu!

Mun juttu on myös nämä viikonloput. Huippua päästä taas Savoon, edellisestä kerrasta ei tällä kertaa olekaan kovin kauan. Savossa meitä odottaa kuulemma lumipeite, joten täytynee ajella ihan supervarovasti! Katellaanpa siis seuraavan kerran astetta valkoisemmista maisemista!

20131018-184228.jpg

20131018-184305.jpg

20131018-184336.jpg

0

0 Comment

 1. Ihana asu ja ihana Mimmi 🙂

  0
 2. Pakko kommentoida kun muut eivät tee sitä 🙂 Eli tuo viimeinen kuva…. aivan täydellisen onnistunut asu! Olen itse ns. normaalikokoinen, mutta en kovin ”sopusuhtainen”, ja myös minulle juuri tämä yhdistelmä on imartelevin: villatakki, bleiseri tai jakku ja sen alla hame tai mekko. Tässä kokonaisuudessasi on myös klassiset, kauniit väriyhdistelmät. Yhdistelmä on rento ja tasapainoinen, ei liiaksi ”tehty”. Lisäksi hameenpituus taitaa olla sinulle juuri se paras: kauniit sääresi korostuvat kivasti 🙂

  0
 3. Ihana tuo paita =)

  0
 4. Hei ihan mahtava tuo viimeisen kuvan asu! Saisiko kysellä mistä olet kyseiset vermeet ostanut? Tahtoo samanlaiset, vau!

  0
 5. Kiitos kovasti! 🙂

  0
 6. Voi ihana, kiitos 🙂

  Tykkään myös yhdistää vaatteita yleensä tuolleen. Minusta muuten tuntu, että tuo peili ehkä hieman kavensi noita pohkeita 😀

  0
 7. Kiitos! Oli ihan mun lemppari, mutta jouduin heittämään sen pois, koska hitui puhki :/ YHYYY!!

  0
 8. Moikka, teinkin asusta oman postauksensa eilen : http://www.olivialehti.fi/plusmimmi/2013/10/22/kouluasu/

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM