Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täältä tullaan Tukholma!

 

Hiio hoi ja rommia pullo!

Blogitytöt ovat astuneet laivaan ja ollaan tällä hetkellä buffetissa (mikäli kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan)! Silja Serenade keinuttaa (toivottavasti nätisti) meidät yön aikana Tukholmaan ja Tukholmassa meillä on ohjelmassa muutaman eri etapin lisäksi mm. huomenna illalla Jay-Z:n keikka! JEE!!! Mikäli haluat seurata meidän meininkiä lähes reaaliajassa, niin kaappaamme taas haltuumme Visit Swedenin Instagramin (@ruotsigram). Sinne kuulumisia sunnuntaihin saakka päivitellään siis minä, Sara, Pauliina, Jenni ja Saara! Liityhän ihmeessä seuraajaksi.

Palataan kenties reissusta myös täällä blogin puolella, mikäli wifi sen sallii! Hejdå! 😉

Credits: Björn Tesch/imagebank.sweden.se

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM