Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikkujouluinspiraatiota

 

Minulta on muutamaankin otteeseen pyydetty apua pikkujoulupukeutumiseen ja jos joku ei vielä tiennyt, niin eilen alkoi ASOSilla ale, jota selatessani huomasin, että moni nyt varsin sopuhintainen mekko soveltuisi mainiosti myös pikkujouluihin. Musta, metallit (etenkin kulta ja pronssi), pitsi, paljetit, mesh jne. kuuluvat aika olennaisesti pikkujoulupukeutumiseen, mutta nostin tähän kollaasiin tänä vuonna myös taas trendikkäät eläinkuosit ja sinisen. Mielestäni ne toimivat myös pikkujouluasuissa oikein loistavasti.Näistä mekoista kelpuuttaisin itselleni parikin. Lisää vaihtoehtoja löydät täältä. Ohjeet ASOSilta tilaamiseen kirjoitin aikaisemmin ja niihin pääset tästä.

Jaksetaanko siellä jo vaivata päätä pikkujouluilla? 🙂

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

0

0 Comment

 1. Onneks ei ole tulossa virallisia pikkujoulujuhlia joista tarttee stressata, mun pikkujoulubileet on joka vuos ollu ihan vaan normivaate-koodilla, thank god 😀

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 2. Alarivissä oikealla oleva mekko on tosi kaunis. Muista mekoista en kommentoi mitään.

  0
 3. TiiaHanna says: Vastaa

  Ah, Asoksen sivuilla tulee vierailtua harva se päivä ja haluisin kotiuttaa sieltä suunniilleen kaikki 😀 Juurikin tässä pari viikkoa sitten tyhjensin vaatehuonetta ja päätin että nyt ei ostella vähään aikaan mitään! Nyt sitten tämän postauksen innoittamana menin sivuille taas ja löyty kaikkea kivaa. Mutta! Sitten tein virheen, tein ruokaa välissä ja kun tulin takaisin – melkeinpä kaikki mitä meinasin tilata olikin jo myyty loppuun 😀 Yks mekko ja ”timantti”leggarit lähti nyt kuitenkin tänne päin, joten pitää varmaan järkkäillä ite jotain juhlia, jos ei kutsua muihin pikkujouluihin tipaha luukusta 😀

  0
 4. Ihania mekkoja! Olen itsekin halunnut tilata Asoksen kautta, sillä olen hullaantunut niihin vaatteisiin täysin. Siellä vaatteet ovat kauniita ja oikeasti suunniteltu hyvin. Osaako joku kertoa miten tuolla Asoksella se tilaus toimii? Käykö vain luottokortti, mitä minulla opiskelijana ei tietenkään ole 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM