Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Shopping in Stockholm

Tyrkätäänpäs tähän väliin nämä toisen shoppailupäivän asukuvat Tukholmasta. Päälle päätyi vanhaa tuttua ja lisäksi tuo reissusta hankkimani pipo. Aika toimiva asu ainakin näin omaan silmääni!

Pipo / Beanie Urban Outfitters – Takki / Jacket New Look Inspire (UK20) – Neule / Cardigan Junarose – T-paita / T-shirt Junarose – Hame / Skirt New Look Inspire (UK22) – Laukku Bag / Marimekko – Leggings Piruetti – Saappaat / Boots Zalando
Neule, t-paita ja saappaat blogin kautta saatu.

Kuvat Saara.

0

0 Comment

  1. Mielstäni yhdistät tässä asussa liian monta tekstiprinttiä keskenään. Hattu ja marimekko -kassi ovat ihania, mutta yhdessä ja vielä tekstipaidan kanssa antavat sekavan vaikutelman ja ne jäävät toistensa alle.

    0
  2. No onneksi minä tykkään 🙂 Tosin, jos olisi ollut koko vaatekaappi mukana reissussa, niin luultavasti olisin pukenut mustan yksivärisen paidan tuonne alle, mutta koska valikoima oli rajallinen, niin näillä mentiin ja hyvin pärjäsi! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM