Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – School friday

 

Perjantain tien päältä postaamassa postauksessani vilahtaneesta asusta kyseltiinkin jo ja alunperin tarkoituksena olikin kuvata ihan kunnon asukuvat teille, vaikka kyseessä olikin ihan ”tavallinen” kouluasu. Näköjään homma unohtui yllättäen ihan kokonaan siinä Savoonlähtöhässäkässä, joten saatte tyytyä nyt puhelinkuvaan ja vieläpä old schoolisti peilin kautta! Päällä koulussa oli siis vuosia vanha aivan lempiflanellipaita, joka tosin oli niin puhkikulunut, että lauantaina siihen tuli selkään reikä ja heitin koko paidan menemään. Harmittaa. Täytynee alkaa siis etsimään vastaavaa. Muuten asun kanssa mentiinkin sitten aika peruslinjalla.

Minun koulupukeutumisen pääpaino on arkisen mukavassa ja en sen kummempaa asukriisiä jaksa moisesta ottaa. Mitenkäs siellä, panostatteko kouluun vai kelpaako opiskella vähän rennommissakin kuteissa? 😉

Saappaat blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Löytöretkeilijä says: Vastaa

  Täällä blogiisi löytänyt, uusi lukija tervehtii ja kysyy, oletko jo tehnyt tai olisiko mahis saada juttua eri vartalotyypeistä? Olen isokokoisena vast’ikään havahtunut siihen, että en olekaan vaan pullero; jotain mallia täältä kaiken alta löytyy ja olisi kiva tietää pukeutumisestakin sen mukaan. Tattis mukavasta blogista 🙂

  0
 2. Kunhan on mukava, hyvä ja ok näköinen. Kun itsellä hyvä niin muulla ei väliä. Erikseen si nämä juhlat/baari illat mutta ei koulu sentään muotinäytöspaikka ole 😀 itse ollu aina sillä linjalla kunhan on vaatteet päällä ja itsellä mukava ♡

  0
 3. Kyllä sitä tulee töihin (ja ennen kouluun) lähdettyä hyvinkin perinteisissä vaatteissa – ennen aamu seitsemään kun on lähtö niin ei siinä jaksa mitään asukriisejä vetäistä, hyvä kun saa vaatteet päälle! Sellaisina päivinä kun on aikaa laittaa niin mieluusti pistän parempaa päälle 🙂

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  0
 4. Hei ja tervetuloa! En varsinaisesti ole eri vartalotyypeistä tehnytkään postausta, vaikka aina mesonkin siitä, että myös plussakokoiset ovat erimallisia 😀

  Ajattelitko sellaista mikä sopii kenellekin tyypille-postausta vai? 🙂

  0
 5. No juurikin näin! 🙂 Olen samoilla linjoilla.

  0
 6. Hehe, samoin! Mikähän siinä on, että välillä ei vaan tunnu löytyvän mitään päälle pantavaa ja toisinaan taas ei ole mitään ongelmaa? 😀

  0
 7. Löytöretkeilijä says: Vastaa

  Juurikin sitä! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM