Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Cute but tough!

 

Rakkauteni My Little Ponyihin on rajaton, lapsena minulla oli niitä kymmenkunta, mutta vanhemmalla iällä kartutin kokoelmaani yli viiteenkymmeneen. Parikymppisenä kirppishaina tuli napattua vanhat G1-ponit aina mukaan kirppiksiltä ja tulee tuota nykyäänkin kirppisreissuilla pidettyä silmät auki ponien ja ponikrääsän varalta. Yhtä intohimoisesti en kuitenkaan poneja enää keräile mitä aikoinaan ja kokoelmani on tälläkin hetkellä vanhempieni varastossa.

Kun viime viikolla näin Hannalla päällä My little pony-paidan sydämeni pompsahti ja käytännössä pakotin naisen Primarkkiin hakemaan minulle omani ja niinhän minä sain, samaisen crop top-mallin ja myös tämän toisen, teepaitaversion. Vain kuusi puntaa kappale. Olen myyty!

Takki / Jacket New Look Inspire (UK20)
Teeppari / T-shirt Primark (UK20)
Hame / Skirt New Look Inspire (UK22)
Leggings Piruetti (L)
Laukku / Bag MBMJ
Kengät / Shoes Converse (9)


Sykkiikö sinun sydän edelleen My Little Ponyille, tai muille lapsuuden lemppareille?

Kuvista kiitos Saralle!

0

0 Comment

 1. Clementine says: Vastaa

  Hauska :> Hei ois kiva nähä sun ponikeräily jos joskus jaksat kuvata sen vanhempien varastosta :D! Itsellänikin tais joku kymmenen ponia aikoinaan olla.. ja trollit/peikot oli kans sellasia mitä keräsin! Niitä muovisia jolla oli pystyynsojottava värikäs tukka. (Millä ne nykyajan lapsetki ees leikkii ku noita klassikoja enää ole hmphs ;>)

  0
 2. Hei kivaa, mä en tiennyt sun olevan ponifani kanssa! Mullakin on oma kokoelma. 🙂

  0
 3. Voi, viikonloppuna matkaan Savoon, pitäisikö tehdä löytöretki vintille… 😀

  Mä mietin aivan samaa, kai ne nykyajan lapset leikkii vaan ipadilla? 😉

  0
 4. Voi vitsi, ponit on kyllä aivan lemppareita! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM