Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Camo Chick

 

Eilisen sadepäivän asua Kaapelitehtaan tuntumasta, jossa vierailin ensin Voicen haastiksessa ja sitten Junarosen Showroomilla. Treffasin haastiksen jälkeen Lontoosta visiitille Suomeen lennähtäneen Hannan ja showroom-pyörähdyksen jälkeen mentiin hetkeksi juoruamaan Iguanaan hyvän ruuan äärelle (kanasalaatti mmmmm…), kunnes lähdin illalla vielä moikkaamaan kummisetääni.

Jakku / Cardigan Gina Tricot (42)
Mekko / Dress New Look Inspire (UK22)
Leggings Piruetti (L)
Kassi / Bag USA
Saappaat / Boots New Yorker (40)


Käytätin nuo lempisaappaani juuri suutarilla ja nyt niissä on sitten kokonaan uudet kannat, joiden pitäisi kestää huomattavasti entisiä paremmin. En enää loppuaikana voinut käyttää saappaita, kun kanta oli niin kulunut, että kohta koko kengät olisivat olleet täysin pilalla. Koko operaatio (parit kengät) kesti puolisen tuntia ja hintaa näille tuli alle 20€. Muistakaahan tekin hoitaa kenkiänne, käyttöikä lempikengillä jatkuu kummasti! 🙂

0

0 Comment

  1. Hei! Onko noi Piruetin leggarit hyvät ja kestävät? Oon ettinyt kestäviä ja napakoita leggareita joita vois käyttää myös lyhyen paidan kanssa, joista ei näy sitten pylly läpi. 😀 Niin suosittelisitko noita tai oisko sulla muita leggareita mielessä? 🙂 Katsoin muuten eilen Blogistanian Yleltä ja aivan mahtava jakso, puhuitte asiaa ja niin moni iski kyllä mullakin lähelle ja syvälle. Huippua, että puhutte niin suoraan kaikesta! Hieno homma! <3 Kiitos! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM