Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Burgundy Varsity Jacket

 

Oooo, tultiin äsken leffasta ja olen edelleen aivan Teemun pauloissa! Voin suositella kyllä tuota Sel8nne-leffaa kaikille oikein lämpimästi! Se oli yhtä aikaa viihdyttävä, kuin myös koskettava. Taas huomattiin, että omiin unelmiin uskominen kannattaa aina.

Samalla Helsinki-reissulla pistäydyttiin ensin brunssilla ja myöhemmin Hulluilla päivillä, mutta tavaratalovisiitistä huolimatta teinkin sitten loppupeleissä lähes kaikki Hullariostokseni äsken kotisohvalta lähipostiin tilaten, alkoi nimittäin ahdistaa ihan hieman se ihmispaljous… Tilaukseen lähti mm. Fatboyn keltainen rahi, jonka toimitusaika tosin näyttäisi olevan nelisen viikkoa, musta Mariskooli (mulla on Mariskooleja joku 15kpl) ja jotain kivoja juttuja kotitoimistoon.

Isketään kehiin taas tähän väliin asukuvia. Nämä otokset on napsittu messuseuralaiseni Johannan toimesta I love me-messujen jälkimainingeissa Pasilan asemalla. Ja kuten jo mainostinkin, mukana ei ole yhen yhtä messukassia tai esitettä! Hyvä minä! Olen muutaman kerran raahannut niitä lehtisiä selkä vääränä ja miettinyt kotona, että miksi ihmeessä piti taas ottaa nämä mukaan. Ajattelen aina, että luen sitten kotona, no niinpä varmaan juu… Jotkut tyypit jopa hieman närkästyivät, kun minulle eivät kelvanneet tällä kertaa edes ne ILMAISET NÄYTTEET. Ihmisten kassimäärästä päätellen muille messukävijöille oli kyllä esitteet kelvanneet sitten siitäkin edestä… 😀

Takki / Varsity Jacket New Look Inspire (UK20)
Paita / T-Shirt New Look Inspire (UK20
Hame / Skirt Junarose (XL)
Leggings Piruetti (L)
Laukku / Bag MBMJ
Saappaat / Boots Primark

Viininpunaisissa mennään taas. No Fashion Victims-Emmin sanoin : ”Jos minä olisin Mimmi, en käyttäisi enää mitään muita värejä kun tuota burgundya!” Olen kyllä aivan samaa mieltä! 😉

Hame blogin kautta saatu.
Postaus sisältää mainoslinkin.

0

0 Comment

  1. Mä kirjoitin juuri jutun liittyen omiin haaveisiin. Pohdin kauan kerronko asiasta ylipäätään julkisesti. Päätin kertoa, ja on ollut tosi mukava lukea tsemppaavia viestejä. Ehkä minunkin unelmani joskus toteutuu 🙂

    Aurinkoa päivään!

    0
  2. Haaveilu kannattaa aina! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM