Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meikkipussin syysuutuudet!

 

Syksyn myötä meikkipussini sisältö on kokenut ihan vahingossa pienimuotoista päivittymistä. Tässäpä uusimmat tuotteet, jotka olen meikkipussiini asukeiksi kelpuuttanut 🙂


Visbyn reissulla palasiksi mennyt Yves Rocherin aurinkopuuteri sai jatkajakseen MACin ja Rihannan collaboration-kokoelmasta rasian, jossa on samassa aurinkopuuteri sekä poskipuna. Kerrassaan näppärää!


Tuo aurinkopuuteriosuus on täysin mattainen ja varjostankin sillä kasvoni. Poskipuna puolestaan sisältää vähän kuultoa ja tyo sävy on minulle oikein passeli. Harmittaa, että nämä yhteistyön hedelmät menevät aina kuin kuumille kiville ja en koskaan ehdi ostaa itselleni varastoon sarjan huulipunia!


Luomiväririntamalla uudistumista on tapahtunut parinkin paletin verran ja mukana kulkevat joko Maybellinen Big Eyes-paletti, tai MACin ja huikean muotipiirtäjän, Antonio Lopezin yhteistyöpaletti.


Molemmista löytyy kivoja kuparisia sävyjä syysmeikkiin sekä arkeen että juhlaan.


Poskipunauutuutena meikkipussistani paljastuu BC Dusty Pink, jonka laatu on yllättänyt positiivisesti!


Käytän myös aina piikkisuoriin ripsiini ripsentaivutinta ja vannon Shu Uemuran taivuttimien nimeen (olen postannut aiheesta 28.8.2009! :D), mutta nyt sai Shu Uemura Mariela Sarkiman ja Cailapin yhteistyön hedelmänä syntyneistä The Curler-taivuttimista haastajan! Kerrassaan mahtavaa, taivuttimia saa nimittäin hippasen helpommin ja edullisemmin, kuin noita Shu Uemuran moisia. 😉 Shu Uemurat pääsivät osaltani siis neljän vuoden aktiivikäytön jälkeen ansaitusti eläkkeelle! Uusi ripsarirakkaus on puolestaan tuo L’oréalin Miss Manga-ripsari, jolla saa luotua kunnon räpsyttimet hetkessä. Nysäripsi arvostaa!


Tässä meikissä olen sutinut kasvoilleni mainitsemaani aurinkopuuteria ja poskipunaa, sekä taivuttanut ripseni The Curlerilla ja ripsissä on juuri Miss Manga-ripsari. Huulissa myös MACin mattapunaa (All Fired Up), joka vilahtikin aiemmin täällä.

Mitenkäs siellä, kokeeko meikkipussi minkäänlaista päivitystä syksyn tullen? 🙂

Tuotteet blogin kautta saatu.

 

0

0 Comment

  1. Itse nysäripsenä oon hyvin pettyny tohon miss manga – ripsariin 🙁 Ostin ihan innoissani sen et nyt tulee kunnon räpsyttimet ja pah ! Tää on yks huonoimmist mitä oon koittanu..

    0
  2. Ihan tosi? 😀 Mulla se toimii kuin unelma! Tämän takia en mielellään hauku mitään tuotetta lyttyyn blogissa, koska erilaisille ihmisille tuotteet toimii just eri lailla 😀

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM