Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kokomo Tikibar & Room

 

Mietinpä tässä vaan, että miksi kukaan ei vielä tähän päivään mennessä ole keksinyt toimivaa teleporttauslaitetta? Tai ehkä ihan hyvä niin, koska muuten meikäläinen olisi jo siirtynyt aika vilkkaasti Kokomo Tikibar & Roomin bataattiranskalaisten ja hampurilaisen ääreen. Eikä tuo näiden kuvien seurakaan pahitteeksi olisi, tosin tarkemmin ajateltuna voisin samantien teleportata itseni New Yorkkiin, jonne lähtevää ystävää juhlistimme tuonakin iltana. Suosittelen tuolta etenkin alkupaloja, drinkkejä (joita en tosin juonut, mutta muut kehuivat) ja noita bataattiranskiksia, veivät kielen mennessään. Taidanpa palata tuonne pian ihan ilman teleporttausta uudelleen…
0

0 Comment

  1. voi namiiiiiii! 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM