Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Honeymania!

 

The Body Shopille on tullut uutuutena hunajainen Honeymania -sarja ja minä sain onnekseni lähes koko sarjan testiin. Hunaja on tuoksuista yksi ehdottomasti lemppareistani ja sitä olen toivonut TBS:n valikoimiin jo pitkään. Nuuhkin näitää Honeymania-tuotteita ensin pitkän aikaa ja en vaan saanut sitä hunajaisuutta sieltä kunnolla irti, hunaja tuoksahti oikeastaan vasta mietona jälkituoksuna iholla. Sitten tutkin saatekirjettä tarkemmin ja huomasin, että tuoksu on tosiaan kevyt hunajainen kukkaistuoksu, joka on saatu sademetsän kukista, ei siis ”kunnon hunaja”, kuten ensin oletin. Pieni pettymys siis, mutta kyllä minä tästäkin tuoksusta pidän.

Jos ei kerran tuoksussa, niin villimehiläisten tuottamaa reilunkaupan hunajaa on käytetty itse tuotteissa kyllä ainakin reippaasti. Itse asiassa yhden vartalovoin hunajamäärä on vaatinut 100 mehiläiseltä reissun 50 000 kukkaan! Luomuhunajan tuotantohan ei vahingoita mehiläisyhteistöä, sillä mehiläiset tuottavat hunajaa 2-3 kertaa oman tarpeensa verran. The Body Shopille hunajan toimittaa Beza Mar-niminen hunajantuottajien yhteisö, joka saa samalla tuloja lastensa koulunkäyntiin, terveydenhoitokuluihin jne. Loistava yhteistyö siis kaikin puolin.

Sarja sisältää vartalovoin, -kuorinnan, kylpyhunajan (amme minulle kiiitos!), suihkugeelin, eau de toileten, huulivoiteen ja saippuan. Näistä olen kokeillut suihkaria , edt:a ja huulivoidetta. Huulivoiteesta etenkin on tullut yöpöytäni vakituote, sipaisu illalla sitä riittää ja aamulla on edelleen tosi kosteutetut ja pehmeät huulet. Tänään ajattelin ottaa testiin tuon kuorinnan (sokerikuorinta) ja kuoraista vartaloni oikein perinpohjin.

Käykäähän tuoksuttelemassa tätä sarjaa te hunajan ja kukkasten ystävät! 😉

Tuotteet blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. AARGH, pakko saada tuo sarja! <3

  0
 2. Kävin eilen tuoksuttelemassa kyseisen sarjan tuotteita ja tykkäsin! Varsinkin vartalovoi oli aivan ihana 🙂

  0
 3. Kiinnostavat tuotteet. Missä maassa muuten ko Beza Mar?

  0
 4. Olen koko kesän ollut samaan sarjaan kuuluvan Pink Grapefruit vartalovoin ja suihkugeelin superkäyttäjä. Kuorintakin löytyy ja tykkään. Talven tullen voisi siirtyä muhevampaan tuoksuun:)

  0
 5. Huulivoide on ihana! Se on niistä kaikista mielestäni ”hunajaisin” 🙂

  0
 6. Pitää varmaan opetella käyttämään vartalovoita, oon siinä ihan tosi huono! 😀

  0
 7. Näyttäis olevan Etiooppiassa 🙂

  0
 8. Nam, se on kans ihanan kirpsakka. Käyhän tuoksuttelemassa! 🙂

  0
 9. Vartalovoi on talven pelastus! Siinä kohtaa kun jalkojen ja käsivarsien iho alkaa kutisemaan ja hilseilemään niin että meinaa järki lähteä, on vartalovoin lätkiminen pintaan aivan taivaallista! Ja jos kärsii kesälläkin kuivahkosta tunteesta iholla, kannattaa voi tunkea jääkaappiin ja levittää viileänä iholle…

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM