Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

for the twill of it

Apua. Tämä on eka, mutta toivottavasti ei vika postaus tänne kokonaan iPhonella. Sain vihdoin nimittäin asennettua WordPressin tähän puhelimeenikin ja pakko testata onnistunko tekemään ”järkevän” postauksen pelkästään tällä. Sikäli mikäli onnistun, saattaa tämä mullistaa meikän bloggaamisen tulevaisuudessa, usein kun ei konetta ole lähettyvillä/mukana, mutta olisi kuitenkin aikaa postata, esim bussissa tai jossain tapahtumassa. Saas nähdä!

Pitäkäähän peukkuja, että onnistun! Peukusta ja muistakin sormista puheenollen, lakkasin omani Essien syyslakalla nimeltään for the twill of it. Hauskinta tässä on se, että olin juuri ihastellut lehdessä päivällä tätä samaista lakkaa ja se pirulainen odotteli sillä välin minua postilaatikossa 😀 Tämä väri on taas näitä upeita ”öljyn” värisiä, jotka hohtavat välillä violettina, toisinaan turkoosina tai välkkyvät vihreänä. Ota siitä nyt sitten selvää.

Nyt painan julkaise-namiskaa ja kipitän koneelle katsomaan, oliko tästä mihinkään! Illanjatkoja!

Kynsilakka blogin kautta saatu.

20131002-204601.jpg

0

0 Comment

 1. Tuo kynsilakka on kyllä herkku! Ihastelin sitä itsekin eilen, sanoin miehellekin, että tuon mä haluan! 😀

  0
 2. Ihana lakka on kyllä! Jos saan kysyä, niin ovatko kyntesi yleensä hyväkuntoiset ja lakka näyttää siksi niin ihanan tasaiselta ja mehevältä?

  Mulla on jokseenkin epätasaiset ja lohkeilevat kynnet ja näissä on pystysuuntaisia viivoja joten ohuet lakat eivät vain näytä hyviltä. Ellei laita sataa kerrosta – ja ei minulla ole aikaa kuivatella sellaista kerrostumaa:)

  0
 3. Samaa hihkuin ite, kun avasin paketin, josta tuo lakka paljastui! 😀 On osanneet kyllä valita oikean lakan siihen essien mainokseen 🙂

  0
 4. Kiitos!

  Mullahan oli ihan tosi huonossa kunnossa kynnet, mutta nyt olen kuukauden syönyt tuota ravintolisää ( http://www.olivialehti.fi/plusmimmi/2013/08/31/lohkeilevat-kynnet-ja-hauraat-hiukset/ ) ja voin todeta, että kynnet on huomattavasti vahvemmat, kuin noissa kamalissa ”ennen” kuvissa 😀 Eli johtusiko sitten siitä, että lakkakin näyttää kivemmalta. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta, ekalla ei tullut tarpeeksi peittävä.

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM