Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ensimmäinen päivä Tukholmassa

 

Kotiuduttiin eilen Visit Swedenin meille bloggaajille järkkäämältä Ruotsin reissulta ja voi elämä kun oli paha after boat-väsymys! 😀 Asiaa ei helpottanut ollenkaan se, että kelloja venkslattiin siirrellä joka suuntaan ja itse asiassa oltiin sunnuntaina laivan saapuessa satamaan vieläkin pihalla mitä se kello nyt ihan oikeesti siis on. No nyt on kellot synkronoitu ja reissukuvat kamerasta purettu. Olipa huikee muutaman päivän irtiotto arkeen, näitä lisää! Saatte kuulla reissusta useamman postauksen verran ja asukuviakin on jemmassa parit. Nyt kuitenkin ekan päivän Tukholmaa sanoin ja kuvin.


Meidän laiva (Silja Serenade) starttasi satamasta torstaina klo 17 ja treffattiinkin porukalla neljän aikaan terminaalissa. Tämän jälkeen paineltiin hytteihimme ja Saara hyökkäsi fledani kimppuun (tästä lisää myöhemmin). Pikalaittautumisen jälkeen ohjelmassa oli asukuvien ottamista (kuvassa) ja buffettiin syöksyminen. Oltiin varattu meille pöytä ekaan kattaukseen klo 17:15.


Jostain syystä olen napannut illan aikana ainoastaan tämän yhden ja ainoan kuvan buffan alkuruokapöydän antimista ja koko loppu illasta. Pakko kuitenkin todeta, että tarjolla oli jotenkin yllättävän hyviä ruokia. Ainakin minulla on usein vähän skeptinen suhtautuminen laivan buffaan, mutta tällä kertaa yllätti onneksi positiivisesti. Loppuillan lankutukset, Antti Tuiskun keikat ja muut aktiviteetit voi tsekata sieltä @ruotsigramista


Perjantai-aamuna päätettiin lepäillä hytissä yhteentoista saakka, mutta meidät häädettiinkin jo hetki satamaan saapumisen jälkeen ulos. Kerättiin sitten kimpsumme ja kampsumme ja lompsittiin ottamaan taksi kohti hotellia. Heitettiin kamat hotlalle säilytykseen ja jatkettiin jalan kohti MOOD Stockholm-kauppakeskusta.

Kuultiin paikan päällä vähän vasta pari vuotta vanhan kauppakeskuksen tarinasta. Inspistä kauppakeskuksen tunnelmaan on haettu mm. lentokentiltä ja puistoista ja löytyypä kauppakeskuksesta myös oma ilmainen personal shopper! Oli kiva kierrellä ja katsella ympäriinsä, moneen asiaan kun oli panostettu oikein kunnolla.
Kierroksen päätteeksi meidät johdatettiin EAT nimiseen ravintolaan, jossa tarjolla oli Aasialaisia makuja.


Päästiin maistamaan mm. ankkapalleroita.Sienillä ja porsaalla täytettyjä dumplingseja erilaisine dippeineen, sekä todella herkullista kanaa.


Ahdettiin tietysti masut täyteen ja oltiin hieman yllättyneitä, kun pöytään kannettiin vielä pääruoka, eli makeaa possua, joka on kuulemma paikan ehdoton suosikki ja jota monet tulevat ihan asiakseen syömään. Kyllähän sille vielä kolonen löytyi ja ai että se olikin hyvää!Lounaan jälkeen jatkettiin kävellen kohti hotellia ja pysähdyttiin ottamaan asukuvia ja ”pikavisiitille” Urban Outfitterssiin…Perille päästyämme, saatiin huoneet hotellistamme Clarion Signista ja päästiin lepuuttamaan hetkeksi ennen seuraavaa ohjelmanumeroa, eli Skyview-ajelua ja Jay-Z:n keikkaa! 🙂 Kamera jäi hotelliin, mutta josko sitä jokusen kuvan illasta saisi jostain raavittua käsiinsä. Pimenevä Tukholma oli niin kaunis ja keikka aivan tajuttoman hyvä. Jatketaan siis tästä myöhemmin.

 

0

0 Comment

  1. No nyt on nyrpeen näkönen ämmä ollu teidän reissussa mukana 😀 Joku Pake vai Paukki vai ketä toi ny oli?

    0
  2. Se on Petting-Pake!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM