Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Brunssilla Midhillissä!

 

Meidän parinviikon takainen treffiviikonloppu huipentui sunnuntaina Selänne-leffan lisäksi Midhillin brunssiin, jolle olin saanut kutsun kahdelle ja koska sunnuntai (tai ylipäätään viikonloppu) tulee aina vaan uudelleen, niin haluan vinkata teillekin nyt tästä vähän erilaisesta brunssikokemuksesta. Oltiin varattu pöytä yhdeksi ja tällä kertaa (melko tuhdit) annokset valittiin suoraan omalta brunssi-listalta, ei siis kerätty valmiista buffetista ja voi pojat, että tuo french toast pekonilla, vaahterasiirapilla ja marjoilla vei jo heti kättelyssä kielen mennessään. Ei sillä, että tuo burgeri olisi jäänyt yhtään kakkoseksi jälkkäreistä nyt puhumattakaan.

Ainut miinus tulee oikeastaan siitä, että brunssin hinta nousee helposti vähän totuttua kovemmaksi, mutta mielestäni tässä tapauksessa laatu korvaa kyllä määrän. Suosittelen maistamaan myös tuota Middhillin omaa sodaa, inkiväärin makuinen oli ainakin tosi hyvää. Ja mikäli ei brunssi maita, tai et ole brunssin aikaan liikenteessä niin tarjoillaanpa Midhillissä burgereita ja muitakin herkkuja. Menunsa lisäksi paikka vetoaa ainakin meikäläiseen muutenkin ja tuo mieleen New Yorkin trendikkäät ravintolat. Mennään kyllä joskus varmasti uudelleenkin.
Mistä teidän mielestä saa parhaat brunssit?

0

0 Comment

  1. Porvoossa Rihkamakadulla Café Rongosta saa brunssin päälle elämyksen… Ihana paikka, mutta ”muutama” muukin huomannut saman, joten välillä joutuu kääntymään ovelta.

    0
  2. Oooh, kuulostaa hyvältä! Täytynee joskus lähteä asiakseen siis Porvooseen brunssille 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM