Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikon kuulumiset.

 

Eka viikko täällä Olivian puolella alkaa olla jo pulkassa ja ajattelin vähän kertoilla mitä olen tällä viikolla oikein touhunnut. Yleensä viikkoni koostuvat parista Helsinki-päivästä ja loput päivistä (yleensä ainakin maanantai ja perjantai) vietän kotitoimistossani täällä Nummelassa.

Maanantaina oli hieman erikoinen haastattelupäivä, nimittäin tehtiin useampi tunti erästä juttua Oliviaan täällä kotonani Nummelassa. Vielä koskaan itseasiassa yhtään haastista ja kuvia ei ole tehty kotonani, joten odotan kyllä innolla minkälainen jutusta oikein tuli. Uskoisin, että ihan kiva 😀 Samalla tietty jännitin kuinka tämä muutto sujuu ja puhuin jokaisen mahdollisen välin puhelimessa!

Tiistaina vietin toimistopäivää ja otin kiinni maanantain hommia. Kirjoitin postauksia valmiiksi, vastailin sähköposteihin, puhuin puhelimessa ja säädin siinä samalla noin puoli päivää tätä Oliviaa kuntoon. Pikkuhiljaa kaiken pitäisi olla kondiksessa, mutta sanokaa ihmeessä, mikäli joku ei vieläkään pelitä.

Keskiviikko oli sitten se tämän viikon päivä Helsingissä, ohjelmassa oli ensin palaveria ja kävin viettämässä ennakkojoulua eräässä viestintätoimistossa ja vietinpä parituntisen keskellä päivää myös leffassa katsomassa lehdistönäytöksessä Jobs-elokuvaa, joka siis kertoo Steve Jobsin tarinan. Elokuva tulee viikon päästä teattereihin ja oli kyllä mielenkiintoinen katsaus Applen historiaan, joten mikäli yhtään kiinnostaa, niin kannattaa pistäytyä katsomassa. Myöhemmin illalla jouluteema jatkui vielä Bläkissä, jossa pääsin tuoksuttelemaan syksyn uutuustuoksuja. Ennakkojoulu keskellä syyskuuta vaatinee kyllä ihan oman postauksensa 🙂 Eräässä välissä kävin myös nappailemassa kuvia Hintasirkuksesta Kauppakeskus Forumin Instagramiin ja Facebookkiin, jota siis päivittelen.

Torstaina naputtelin aamun postauksia ja hommat jäivät sen verran kesken, kun olisi jo täytynyt kiiruhtaa bussiin ja kohti Helsinkiä ja muutamaa pressitapahtumaa, että siinä sitten päätinkin jäädä kotiin ja hoitaa samalla muutaman pitkään roikkuneen asian pois alta. Tämä on kyllä parasta tässä oman itsensä herruudessa, voi ihan oikeasti vaikuttaa omiin tekemisiinsä ja työaikoihinsa.

Jykä piti viedä myös päivällä eläinlääkäriin silmätarkastukseen ja koska Matti on edelleen murtuneen polvensa takia keppien vanki, ei hän paljon Jykää lenkkeilytä, eli minä totisesti saan olla jatkuvasti ulkoiluttamassa vielä koiraakin. Varsinkin siinä vaiheessa, kun on ollut koko päivän menossa ja palailee kotiin esim. kymmenen aikaan illalla ei lempipuuhaa ole lähteä vielä koiran kanssa ulos… Matti on myös edelleen saikulla ja kotona, ja se aina päivittelee minkälaista hässäkkää minun Helsinkiin lähtö on. Joka kerta olen aikataulusta myöhässä, avaimet on hukassa, ei löydy mitään vaatetta, pahimmassa tapauksessa puhelin pirisee ja pitää vielä käydä vessassa, kun bussin olisi jo määrä olla pysäkillä. Silti jollain ihme ilveellä ehdin aina juoksulla bussiin… 😀

Perjantaina kuvasin teille muutamia kosmetiikkajuttuja, jossa saattaa muutama tunti hujahtaa ihan huomaamattaan. Ajastin myös Hintasirkus-tarjouksia Forumin Facebookkiin (kuten kaikkina muinakin päivinä), vastailin sähköposteihin ja yhteen haastatteluunkin. Lisäksi hoidin iltapäivästä juoksevia asioita, kuten postissa käyntiä yms. 🙂

Tämän lisäksi kaikki liikenevä aika katottiin Matin kanssa Netflixistä The Unit-sarjaa ja koko sarjan neljä kautta on nyt katottu. Voin kyllä suositella sarjaa oikein lämpimästi! Nyt täytyisi löytää taas joku uusi katsottava, Netflixistä mielellään. Ollaan jo katsottu sieltä The Unitin lisäksi SOA, Orange is the new black ja Break Out Kings. Suosituksia? 🙂

Sain myös varattua tällä viikolla meille hotellin Pariisiin, lähdetään äidin kanssa viettämään marraskuun lopussa äititytär-aikaa viideksi päiväksi Pariisiin, jee! Lennot ostettiin jo viime viikolla (makso noin satasen per nuppi) ja hotellia arvoin vielä muutaman päivän ajan, mutta nyt on tosiaan koko paketti kasassa. Can’t wait!

Tänään lauantaina olen nukkunut pitkään, jatkanut vielä vähän työjuttuja ja kohta lähdetään leffaan katsastamaan White House Down. Channing Tatumia siis odotellessa… KalPa:n peli pyörii tuossa taustalla telkkarissa ja jänskättää, että kuinkakohan tässä oikein käy!

Että tämmöstä erittäin tavallista arkea tänne. 😉

Mitenkäs siellä, onko viikossa ollut minkälaisia kohokohtia?

Kuvat minun Instagramista 🙂

0

0 Comment

 1. Sarjaehdotuksia: Breaking Bad, The Lost Room (tosi hyvä minisarja), Misfits, Skins (kaudet 1&2), Doctor Who, Sherlock

  0
 2. Sarjoista: House of Cards ilman muuta.

  0
 3. Kiitos näistä! Täytyypä tsekata 🙂

  0
 4. Nuo Netflixin omat sarjat on ollu kyllä laadukkaita, joten eiköhän tämäkin pidä katsastaa! 🙂

  0
 5. Clementine says: Vastaa

  Breakind bad ehdottomasti! Paras sarja vuosiin! Plotti saattaa kuulostaa eka oudolta, mutta kaks jaksoo niin oot myyty! Netflixin omat sarjat on kyllä loistavia, mut House of cards oli liian ”poliittis-intellekti” nii ei jaksanu seurata 😀 Netflixin Hemlock Grove on hyvin outo ja fantasiahtava mutta siinä on maailman söpöimmät päähahmo jätkät 😉 Ja vasta julkastiin netflixissä uus warmhearted komediasarja ”Derek”

  0
 6. Joo, mä tulin samaan tulokseen ton House of cardsin kanssa!! Tuo Derek pomppaskin silmille sieltä ”suosittelemme”-kohdasta. Kiitos vinkeistä, nyt on syysilloiksi taas tekemistä 😉

  0
 7. Netflix on mulle aika uus juttu, mutta katsottiin sieltä tanskalais-ruotsalainen The Bridge. Oli aivan mahtava sarja, paras pitkästä aikaa. Suosittelen lämpimästi jollei ole jo ennestään tuttu.

  0
 8. Sitä on kovasti suositeltu, en oo vielä katsonut, mutta täytyneepä katsoa! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM